Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

New Fiat 500L – це здорово

New Fiat  500L – це здорово

Представляємо NEW FIAT 500L: більше комфорту для всієї родини, більше технологій завдяки інформаційно-розважальним системам і системам безпеки, більше розумного і гнучкого вантажного простору і більше стилю з усією красою і культовою чарівністю 500-го. Ви зрозумієте це з першого погляду.

ВІДЕО ДНЯ

Відкрийте для себе новий Fiat 500L: той же дизайн як у Fiat 500, але більше комфорту, безпеки і елегантності, що дає вам абсолютно кращий вибір. Автомобіль спроектований з особливою увагою до деталей. Досить поглянути на передню решітку, на світлодіодні денні ходові вогні, на нові бічні молдинги в колір кузова з хромованими вставками і на нові елементи управління на рульовому колесі.

Новий 500L робить все можливе, щоб подбати про вашу сім’ю під час руху в міському потоці: він допомагає вам задньою камерою і датчиками паркування. Але не тільки це. Автономна міська гальмівна система, завдяки передньому лазерному датчику, виявить відстань від можливих перешкод попереду. Дозвольте собі насолодитися подорожжю, слухаючи вашу улюблену музику, і отримувати інформацію про рух і погоду в режимі реального часу, використовуючи UconnectTM HD Live з 7-дюймовим сенсорним екраном з високою роздільною здатністю.

Реклама

Насолоджуйтесь Apple Car Play: протягом всієї поїздки ви можете бути з вашою музикою, новинами і програмами, а також з Siri!

Отримуйте задоволення від Android AutoTM, розміщуючи Google Maps, Google Play Music і ваші улюблені програми зі зручним для користувача інтерфейсом: ви завжди будете на зв’язку.

Реклама

Влаштуйтеся зручніше і почніть подорож: новий 500L неповторно затишний і елегантний. Потрібно розмістити всю сім’ю? Немає проблем! З 1500 конфігураціями на 2,17 метрах і завдяки знімному піддону Cargo Magic Space, ви зможете максимально завантажити багажник. У вас буде 1500 способів налаштувати простір усередині автомобіля.

NEW 500L – ЦЕ НОВЕ ВБРАННЯ ДЛЯ ІКОНИ СТИЛЮ, ЯКЕ МОЖЕ БУТИ ВАШИМ.

Детальнішу інформацію по ціновій пропозиції ви можете отримати на сайті: http://www.fiat.ua/wp-content/uploads/2018/06/500-L_new_price.pdf або у наших консультантів: м. Мукачево, Автоград, вул. Автомобілістів, 3. Тел. (03131) 3-80-62.

Реклама

"Захід Авто-М" – офіційний дилер FIAT.

fiat.zet.com.ua

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно