Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Куточок приємних пропозицій Renault

Куточок приємних пропозицій Renault

Renault в Україні має приємну новину для бажаючих придбати автомобіль за вигідною ціною. В офіційній дилерській мережі Renault діє спеціальна пропозиція на обмежену кількість моделей*.

ВІДЕО ДНЯ

Приємні ціни на автомобілі Renault 2017 року виробництва приваблюють своєю раціональністю, адже дозволяють отримати бажану мобільність з можливістю заощадити  на інші потреби.

Практичний мінівен Lodgy можна придбати за ціною від 469 213 грн. Renault Lodgy має добре організований внутрішній простір, сім зручних і ергономічних місць, а також вражає своєю функціональністю, комфортом та безпекою. Місткий багажник не обмежує кількість необхідних речей, а  наявність відділень для зберігання предметів щоденного користування загальним об’ємом 30 л дозволяє розташувати все необхідне в салоні.

Реклама

Технологічний хетчбек Megane можна придбати за ціною від 461 310 грн, а елегантний Megane седан - від 463 240 грн. Renault Megane створений в рамках нової стратегії дизайну бренду Renault. Йому характерні збалансовані пропорції, які надають динамічності на дорозі. Megane втілює hightech риси в дизайні і технологіях, які дарують унікальну можливість налаштовувати автомобіль під свій стиль та настрій.

Стильный кроссовер Captur можна придбати за ціною від 510 850 грн. Renault Captur - найпопулярніший міський кросовер в Європі, який має безліч можливостей персоналізації. Вражаюче двоколірне забарвлення кузова пропонує більше 30 потенційних комбінацій Captur відповідно до особистих переваг. Також персоналізувати можна і салон автомобіля.

Реклама

Динамічний кроссовер Kadjar можна придбати за ціною від 554 991 грн.  Renault Kadjar - це яскравий кросовер, що виділяється на фоні своїх конкурентів спортивним і в той же час чуттєвим дизайном, вишуканим інтер’єром та сучасною лінійкою двигунів. Його технічні характеристики чудово зарекомендували себе на міських дорогах і автомагістралях.

Преміальний кроссовер Koleos можна придбати за ціною від 878 391 грн. Renault Koleos - кросовер D-сегмента, виконаний в новому фірмовому стилі Renault, з вишуканим салоном та преміальним оснащенням. Елегантний дизайн нового Renault Koleos не тільки підкреслює його ефектний образ, але і гармонійно поєднується з характерною позашляховою геометрією - високим дорожнім просвітом в 210 мм та великими кутами подолання перешкод.

Комерційний електромобіль  KANGOO ZE можна придбати від 730 000 грн. Renault KANGOO Z.E. - це комфортний вантажопасажирський фургон, який приводиться в рух електричним двигуном, що живиться від літій-іонної батареї. Kangoo Z.E. є впевненим лідером на ринку електричних автомобілів у Європі.

Реклама

Інноваційний електромобіль ZOE можна придбати від 868 461 грн. Renault ZOE - електромобіль з унікальним стилем, який дбає про довкілля й дарує надзвичайний комфорт від водіння. Це впевнений лідер з продажу серед електричних автомобілів в Європі 3 роки поспіль (з 2015 по 2017 рр.). Цей електромобіль має рекордний запас ходу на одному заряді: нова батарея Z.E. 40 дозволяє проїхати 403 км (NEDC).

Знайомтеся з детальним переліком акційних моделей на сайті та обирайте автомобіль, який стане вашим надійним партнером на дорозі.

Інформацію про умови акції Ви можете дізнатися за тел. (03131) 3-13-34 або за адресою: м. Мукачево, Автоград, вул. Автомобілістів, 3, автосалон Авто Акорд або на офіційному сайті компанії https://renault.zet.com.ua/

Три роки поспіль бренд RENAULT займає 1-е місце на автомобільному ринку України. Компанія Renault в Україні займає лідируючі позиції завдяки широкому модельному ряду, конкурентним цінам, власній програмі кредитування Renault Фінанс та кваліфікованій дилерській мережі.

Про групу Renault

Група Renault виробляє автомобілі з 1898 р. Сьогодні це транснаціональна група, яка об’єднує кілька марок, яка продала майже 3,76 млн автомобілів в 134 країнах в 2017 р. Група має 36 виробничих майданчиків, 12 700 точок продажів і більше 180 000 співробітників. Для того, щоб відповідати серйозним технологічним вимогам майбутнього і продовжувати свою стратегію прибуткового зростання, Група зосереджується на міжнародному зростанні і забезпеченні взаємодоповнюваності п’яти своїх марок (Renault, Dacia, Renault Samsung Motors, Alpine і LADA), розвитку електричного транспорту та співробітництву з Nissan і Mitsubishi . Повернувшись в Formula-1 зі своєю заводською командою і активно беручи участь в Formula-E, Renault демонструє, що вважає автоспорт важливим фактором розвитку інновацій та розширення пізнаваності марки.

*Автомобілі 2017 року виробництва. Кількість автомобілів обмежена. Для отримання інформації звертайтеся до офіційних дилерів Renault в Україні.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно