Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Renault бонус. Ще краща ціна!

Renault бонус. Ще краща ціна!

Renault в Україні пропонує нові умови придбання автомобілів в кредит, який зменшує ціну. З 6 липня в дилерській мережі Renault діє нова унікальна кредитна програма «Renault Бонус» від Renault Фінанс, яка дозволяє заощадити при купівлі автомобіля в кредит.

ВІДЕО ДНЯ

Оформлення кредиту на придбання автомобіля - це не тільки виплата його вартості протягом зручного терміну, але і додаткові фінансові витрати (комісія, страхування та ін.). Останні є значним фактором, який змушує вагатися у раціональності кредитування.

Renault бонус. Ще краща ціна! – 01
Реклама

Щоб компенсувати витрати при оформленні кредиту, Renault Фінанс пропонує вигідне кредитування за новою  програмою  «Renault Бонус».

Renault бонус. Ще краща ціна! – 02
Реклама

Нова програма фінансування «Renault Бонус»  надає можливість отримати знижку 10 000 грн* на автомобілі  Logan, Logan MCV, Sandero, Sandero Stepway за умови придбання автомобіля в кредит*.

Renault бонус. Ще краща ціна! – 03

Окрім знижки, перевагами купівлі нового Logan, Logan MCV, Sandero, Sandero Stepway в кредит стануть:

Реклама

– зменшення початкових витрат (авансу);

–  економія на реєстрації автомобіля (зменшення бази нарахування ПФ);

–  збереження переваг кредитування за програмою Renault Фінанс.

Фактичну економію можна продемонструвати на прикладі купівлі нового Renault Logan в кредит. При авансовому внеску 30% зі ставкою 13,9% на 5 років, економія на початковому етапі становить 16 780 грн. Окрім цього присутня щомісячна економія під час погашення платежу.

Renault бонус. Ще краща ціна! – 04

Обирайте прості та вигідні фінансові умови придбання автомобілів Renault!

Три роки поспіль бренд RENAULT займає 1-е місце на автомобільному ринку України. Компанія Renault в Україні займає лідируючі позиції завдяки широкому модельному ряду, конкурентним цінам, власній програмі кредитування Renault Фінанс та кваліфікованій дилерській мережі.

Реклама
Renault бонус. Ще краща ціна! – 05

Детальну інформацію про умови акції Ви можете дізнатися за тел. (03131) 3-13-34 або за адресою: м. Мукачево, Автоград, вул. Автомобілістів, 3, автосалон Авто Акорд або на офіційному сайті компанії https://renault.zet.com.ua/

Про групу Renault

Група Renault виробляє автомобілі з 1898 р. Сьогодні це транснаціональна група, яка об’єднує кілька марок, яка продала майже 3,76 млн автомобілів в 134 країнах в 2017 р. Група має 36 виробничих майданчиків, 12 700 точок продажів і більше 180 000 співробітників. Для того, щоб відповідати серйозним технологічним вимогам майбутнього і продовжувати свою стратегію прибуткового зростання, Група зосереджується на міжнародному зростанні і забезпеченні взаємодоповнюваності п’яти своїх марок (Renault, Dacia, Renault Samsung Motors, Alpine і LADA), розвитку електричного транспорту та співробітництву з Nissan і Mitsubishi . Повернувшись в Formula-1 зі своєю заводською командою і активно беручи участь в Formula-E, Renault демонструє, що вважає автоспорт важливим фактором розвитку інновацій та розширення пізнаваності марки.

Renault бонус. Ще краща ціна! – 06

*Пропозиція діє з «06» липня 2018 р. до «31» липня 2018 р. на території України (за винятком тимчасово окупованих територій та територій, на яких проводиться АТО та ОСС) в дилерській мережі Renault.

Про детальні умови пропозиції дізнайтесь на сайті www.renault.ua та у дилерській мережі Renault в Україні, про умови кредитування та додаткові зобов’язання дізнайтесь на сайті www.renault.ua, www.credit-agricole.ua або за телефоном: 0800305555. Кредитує ПАТ «КРЕДІ АГРІКОЛЬ БАНК». Ліцензія НБУ №99 від 12.10.2011р.

Реклама
Renault бонус. Ще краща ціна! – 07

**Ви можете отримати кредит по програмі Renault Фінанс для придбання автомобіля Renault на наступних умовах: максимальний строк – 12 місяці, аванс – 50% від вартості авто, максимальна сума – 2 600 000 грн., процентна ставка – 5,9 % річних (база нарахування 365 днів у році), комісія за видачу кредиту – 2,5 %, комісія за відкриття поточного рахунку – 80 грн., комісія за отримання витягів з ДРОРМ – 100 грн., комісія за отримання витягів з ДРРПНМ – 199 грн. Реальна процентна ставка становить від 10,76 % річних. Кредит надається у відділеннях Банку на всій території України, окрім територій, на яких органи державної влади тимчасово не здійснюють або здійснюють не в повному обсязі свої повноваження. Банк залишає за собою право змінювати умови кредитування. Кредитує ПАТ «КРЕДІ АГРІКОЛЬ БАНК». Ліцензія НБУ №99 від 12.10.2011

Джерело: PMG.ua

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно