Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Бестселер Renault Duster: відтепер від 394 900 грн!

Бестселер Renault Duster: відтепер від 394 900 грн!

З 1 вересня 2018 автомобіль Renault Duster стає ще ближче і доступніше. Тепер визнаний у всьому світі бестселер Duster – в Україні можна придбати за ціною від 394 900 грн*.

ВІДЕО ДНЯ

З моменту дебюту в 2010 році модель Duster переконала своєю надійністю і функціональністю більше 15 000 українців! Продажі нового Renault Duster стартували в квітні 2018 року – і з цього моменту 1653 клієнта зупинили свій вибір саме на цій моделі.

Renault Duster – не просто легендарний кросовер, це бестселер на українському ринку: №1 в сегменті кросоверів, №1 на автомобільному ринку України**.

Реклама
Бестселер Renault Duster: відтепер від 394 900 грн! – 01

Новий Renault Duster готовий приємно дивувати своїх шанувальників не тільки чудовими позашляховими якостями, технологічністю і комфортом, але і розширенням пропозицій – з вересня ще більше версій, ще привабливіше вартість:

Реклама

– Ціна на модель стартує від 394 900 грн*;

– Додана преміальна версія Intense;

– Наявність кредитної пропозиції – «Легкий кредит» або «Renault Бонус»***.

Реклама
Бестселер Renault Duster: відтепер від 394 900 грн! – 02

Унікальна програма «Легкий кредит» – це новий формат кредитування, який дозволяє придбати автомобіль в кредит на вигідних і зручних умовах – доступний авансовий внесок і оптимальний щомісячний платіж. Головна відмінність програми «Легкий кредит» від класичного кредиту – в наявності суми залишкового платежу в розмірі 30%, яку клієнт платить в кінці кредитного терміну.

Нова програма фінансування «Renault Бонус» надає можливість отримати знижку 15 000 грн на автомобілі Duster при покупці автомобіля в кредит****. Крім знижки, перевагами покупки в кредит стануть:

– зменшення початкових витрат (авансу);

– економія на реєстрації автомобіля (зменшення бази нарахування ПФ);

– збереження переваг кредитування за програмою Renault Фінанс.

З вересня відкрита до замовлення нова преміальна версія Intense, яка максимально укомплектована технологічно і має більш преміальне оформлення інтер’єру, але при цьому зберегла вигідність придбання. Шанувальники легендарного кросовера з позашляховими якостями вже зараз можуть познайомитися з оновленими комплектаціями в конфігураторі моделі на сайті Renault Україна.

Реклама
Бестселер Renault Duster: відтепер від 394 900 грн! – 03

Вартість Renault Duster в версії Intense стартує від 568 200 грн і залежить від типу коробки передач і двигуна:

Бестселер Renault Duster: відтепер від 394 900 грн! – 04

На вибір пропонується повний привід з механічною коробкою передач (МКП-6), а також передній привід з роботизованою коробкою передач з подвійним зчепленням (EDC-6). Версія Intense доступна з бензиновим двигуном 1,6 SCe потужністю 115 к.с. і дизельним двигуном 1,5 dCi потужністю 110 к.с.

Придбання нового Renault Duster, що приголомшив своєю появою на ринку SUV, в посиленій комплектації Intense стає ще вигіднішим. Крім унікального дизайну і поліпшеного комфорту Duster в версії Intense пропонує максимальне технологічне оснащення в базовій комплектації:

– Система моніторингу «сліпих» зон;

– Задній парктронік;

Реклама

– Multi-view камера;

– Клімат-контроль;

–Підігрів сидінь;

– 17” легкосплавні диски;

– Пакет зовнішнього декоративного та захисного оформлення Intense Look.

Бестселер Renault Duster: відтепер від 394 900 грн! – 05

Інформацію про умови акції Ви можете дізнатися за тел. (03131) 3-13-34 або за адресою: м. Мукачево, Автоград, вул. Автомобілістів, 3, автосалон Авто Акорд або на офіційному сайті компанії https://renault.zet.com.ua/

Реклама

Дізнайтеся більше про новий Renault Duster на офіційній сторінці моделі: https://ru.renault.ua/vehicles/passenger/all-new-duster.html

Три роки поспіль бренд RENAULT займає 1-е місце на автомобільному ринку України. Компанія Renault в Україні займає лідируючі позиції завдяки широкому модельному ряду, конкурентним цінам, власній програмі кредитування Renault Фінанс і кваліфікованої дилерської мережі.

*Спеціальна ціна за умовами придбання в кредит за програмою Renault Бонус, для фізичних осіб. Пропозиція діє з 03.09.2018 до 30.09.2018 на території України (за винятком тимчасово окупованих територій та територій, на яких проводиться ООС (АТО)) в дилерській мережі Renault. Про детальні умови пропозиції, кредитування  та додаткові зобов’язання дізнайтесь на сайтах www.renault.ua, та в офіційній дилерській мережі Renault в Україні. Кредитує ПАТ «КРЕДІ АГРІКОЛЬ БАНК». Ліцензія НБУ №99 від 12.10.2011р. Для отримання інформації по розрахунку кредитної пропозиції по програмі Renault Фінанс щодо конкретної обраної комплектації автомобіля та його остаточної ціни, звертайтеся до офіційних дилерів Renault в Україні.

**Дані Autoconsulting за 2018 р.

***Кредитні програми «Легкий кредит» та «Renault Бонус» не можуть застосовуватися одночасно на один автомобіль та обираються клієнтом на власний розсуд.

****Знижка 15 000 грн застосовуються за умови придбання в кредит за програмою «Renault Бонус», для фізичних осіб. Пропозиція діє з 03.09.2018 до 30.09.2018 на території України (за винятком тимчасово окупованих територій та територій, на яких проводиться ООС (АТО)) в дилерській мережі Renault.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно