Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Новий 500L S-DESIGN: емоції і спортивний характер для молодих сімей

Новий 500L S-DESIGN: емоції і спортивний характер для молодих сімей

Спортивний міський відмітний стиль. На підході Fiat 500L S-Design, нова спеціальна серія, яка пропонує новий стиль життя «Cool&Capable» і в той же час завершує лінійку S-Design, висловлюючи винятковість, динамізм і індивідуальність, здатні підкорити з першого погляду.

ВІДЕО ДНЯ

Заснований на версії Cross, кроссоверній інтерпретації 500L, він розроблений для того, щоб втекти від повсякденного життя, і відрізняється своїм безпомилковим спортивним зовнішнім виглядом і багатим оснащенням в базовій комплектації. З повною повагою до культового характеру Fiat 500, новий 500L S-Design є ідеальною відповіддю для молодих, сучасних сімей, особливо для тих, хто хоче бути динамічним і завжди залишатися на зв’язку з навколишнім світом.

Новий 500L S-Design є останнім доповненням до сімейства, яке за останні місяці завоювало своє місце в асортименті продажів моделей 500X, Tipo і 124 Spider. Спеціальне видання, яке об’єднує функціональний та емоційний світи бренду Fiat в одному. Сьогодні настала черга 500L S-Design, орієнтованого, зокрема, на чоловіків, які зацікавлені в останніх трендах моди і технологій.

Реклама

Зовні новий спеціальний випуск поєднує в собі зовнішність Cross і підняту посадку з ексклюзивним матовим бронзовим розфарбуванням в парі з глянсовим чорним дахом і чарівною обробкою Myron на молдингах, дверних ручках, ковпаках дзеркал, рамках задніх ліхтарів і решітці, а також 17-дюймові двоколірні легкосплавні диски – глянцеві чорні і Myron. Завершують зовнішній вигляд 500L S-Design протитуманні фари і задні тоновані стекла. Такий же спортивний настрій можна побачити всередині завдяки матовій чорній текстурованій приладовій панелі, прикрашеній мідним логотипом «500» і спеціальній оббивці з чорної тканини S-Design – відмітним рисам, які сприяють консолідації успіху моделі. Після запуску в 2012 році і протягом останніх п’яти років, 500L твердо тримається в верху свого сегмента і є абсолютним лідером в Італії. 500-тисячний 500L був випущений в травні минулого року – рекорд, який свідчить про його відмінну комерційну ефективність. В даний час він займає лідируючі позиції в Італії, Сербії і Туреччини і входить в першу трійку в Іспанії, Франції, Швейцарії, Бельгії, Данії, Португалії та Греції.

Смілива зовнішність 500L S-Design підкріплена багатим оснащенням в базовій комплектації, яке включає в себе ABS, ESP, шість подушок безпеки, круїз-контроль, багатофункціональне рульове колесо з техно-шкіри, 3,5-дюймовий кольоровий TFT-дисплей, 60/40 рознімне заднє сидіння і світлодіодні вогні DRL. Крім того, 500L S-Design пропонує найпередовіші можливості підключення до системи UconnectTM 7″ HD LIVE з сенсорним екраном, яка забезпечує повну інтеграцію смартфонів в базовій комплектації завдяки функціям Apple CarPlay і Android AutoTM.

Реклама

Чарівність із першого погляду

500L S-Design виділяється своєю ексклюзивним, єдиним в своєму роді матовим бронзовим розфарбуванням в парі з глянсовим чорним дахом і привабливими вставками Myron, які відрізняють бічні молдинги, дверні ручки, фірмові вуса на передній панелі, задні блоки ліхтарів, обшивку багажника і ковпачки дзеркал. Спортивний вигляд нового спеціального випуску підкреслюють задні тоновані стекла і нові 17-дюймові двоколірні (глянсовий чорний і Myron) легкосплавні колісні диски.

Спортивний елегантний стиль продовжується всередині і виражається через темні елементи, як наприклад, матова чорна «текстурована» передня панель з логотипом мідного кольору «500». Салон виглядає ще більше своєрідно завдяки спеціальній оббивці S-Design з чорної тканини Scuba, на якій виділяються подвійна строчка і логотип «500» мідного кольору. На замовлення доступні сидіння з чорними шкіряними вставками, які додають елегантність до дуже сучасної молодіжної обстановки.

Реклама

На додаток до ексклюзивного двоколірного матового бронзового лакофарбового покриття з глянсовим чорним дахом новий 500L S-Design також доступний в білому Gelato White, бронзовому Donatello Bronze, сірому Moda Grey, зеленому Toscana Green (всі з яких можуть бути з’єднані з глянсовим чорним дахом) і чорному кольорах.

UconnectTM 7″ HD LIVE, готовий для використання з Apple CarPlay і сумісний з Android AutoTM

Створення найрозумніших рішень, які спрощують і покращують життя за кермом, доступні для всіх, повністю відповідає місії бренду Fiat. Новий 500L S-Design не є винятком, пропонуючи сенсорний екран UconnectTM 7″ HD LIVE, який готовий для використання з Apple CarPlay і сумісний з Android AutoTM в базовій комплектації. Це розробка, створена для клієнтів, які дуже зацікавлені в можливості зв’язку і останніх тенденціях в області інформаційно-розважальних програм. На замовлення доступна інноваційна система Mopar® Connect, яка об’єднує послуги віддаленої допомоги та функції управління, що гарантують спокій на дорозі і постійний контроль в межах досяжності смартфонів.

Система UconnectTM наступного покоління оснащена 7-дюймовим сенсорним екраном з високою роздільною здатністю, інтерфейсом Bluetooth hands-free, потоковим аудіо, текстовим зчитувачем і функцією розпізнавання голосу, портами Aux і USB з інтеграцією iPod і елементами управління на рульовому колесі. Доступні на замовлення перепроектована камера заднього виду, яка пропонує дивно чіткі зображення і динамічні рекомендації, а також вбудований навігатор TomTom з картами 3D і IQ. Система навігації буде завжди мати останні оновлення завдяки Mopar® Map Care, послугам від FCA, включеним в вартість покупки автомобіля або навігатора, які пропонують останні оновлення карт безпосередньо з офіційних сайтів.

Крім того, користувачі завжди будуть підключені до послуг UconnectTM LIVE. Завантаживши безкоштовний додаток UconnectTM LIVE з App Store або Google Play Store на свої смартфони, вони можуть повністю використовувати переваги UconnectTM LIVE, які включають в себе потокове відтворення музики з Deezer і TuneIn, новини від Reuters і пов’язану з TomTom LIVE навігацію і можуть підтримувати зв’язок з друзями через Facebook Check-in і Twitter. Нарешті, завдяки програмам eco:Drive і my:Car, їзда завжди буде економною і екологічно чистою, де б клієнт не перебував.

Самою специфічною особливістю системи UconnectTM є інтеграція Apple CarPlay –найрозумнішого і безпечного способу використання iPhone під час водіння – і сумісність з Android AutoTM, щоб користуватися всіма функціями Google.

Apple CarPlay показує напрямки руху, оптимізовані відповідно до умов руху, і його можна використовувати для здійснення телефонних дзвінків, відправки та отримання повідомлень і відтворення музики, залишаючись зосередженими на дорозі. Просто підключіть свій iPhone і їдьте.

Реклама

Apple CarPlay також працює з іншими додатками на вашому iPhone, такими як ваші улюблені аудіо відтворення, повідомлення і голосові програми. CarPlay оснащений голосовим управлінням Siri і спеціально розроблений для сценаріїв водіння.

Система також сумісна з Android AutoTM, щоб продовжити роботу з Android в автомобілі, шляхом «проектування» додатків і послуг центрального дисплея і призначена для отримання інформації під час невимушеного і безпечного водіння.

Драйвер може використовувати Google MapsTM для отримання керівництва по вибору маршрутів і легкого доступу до музики, мультимедійного контенту і улюблених програм для обміну повідомленнями. Просту пряму взаємодію з пристроями гарантує зручність обслуговування однієї і тієї ж операційної системи навіть в автомобілі, для постійного підключення та безпечного водіння, що забезпечує відмінну якість життя на борту, а також поліпшену ергономіку.

Коли смартфон Android підключений до автомобіля або сумісної стереосистеми, на екрані автомобіля з’являються додатки Android Auto. Щоб дізнатися більше про сумісність з Android Auto, відвідайте сторінку support.google.com/androidauto..

Android Auto, Google Play та Google Maps є товарними знаками компанії Google LLC.

Apple CarPlay – зареєстрована торгова марка компанії Apple Inc.

Ефективні, високопродуктивні двигуни, які відповідають вимогам Євро 6/D

Реклама

У відповідності до найсуворіших обмежень, встановлених в стандарті Euro 6/D, лінійка двигунів, доступних для Fiat 500L S-Design, оснащена 95-літровим 1,4-літровим бензиновим двигуном з 6-ступінчастою механічною коробкою передач, 1,3-літровим 95-сильним турбодизельним MultiJet II з механічною або роботизованою коробкою передач Dualogic або 120-сильним 1.6 MultiJet в парі з механічною коробкою передач.

А саме, 1.4-літровий Fire 95 к.с. використовує оновлене програмне забезпечення, що дозволяє йому дотримуватися нових обмежень, в той час як оновлені версії дизельного палива відповідають новій системі, яка об’єднує SCR (селективне каталітичне відновлення) з уприскуванням AdBlue* для зниження викидів азоту (NOx) і DPF (сажовий фільтр) для уловлювання і зменшення вмісту твердих частинок в одному рішенні. Це означає, що двигун забезпечує найвищий рівень екологічної сумісності, пропонованої сьогодні на ринку дизельних систем без шкоди для продуктивності.

Криві потужності і крутного моменту підтверджують перевагу сімейства MultiJet II навіть в цій незвичайній конфігурації, яка представляє оптимізацію крутного моменту при низьких оборотах двигуна: 1.3 MultiJet II забезпечує 95 к.с. і максимальний крутний момент 200 Нм при 1500 об/хв, в той час як 1,6 MutliJet II, забезпечує 120 к.с. і максимальний крутний момент 320 Нм при 1750 об/хв.

Детальнішу інформацію по автомобілю  ви можете отримати на сайті: fiat.zet.com.ua

або у наших консультантів: м. Мукачево, Автоград, вул. Автомобілістів, 3. Тел. (03131) 3-80-62.

"Захід Авто-М" – офіційний дилер FIAT.

*AdBlue® – це розчин, що складається з 32,5% високочистої сечовини та 67,5% демінералізованої води.

Джерело: PMG.ua

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно