Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Пакет «Зимова турбота» від Renault

Пакет «Зимова турбота» від Renault

Компанія Renault в Україні розпочинає активну підготовку автомобілів до зими. З 1 жовтня по 31 грудня 2018 року при купівлі бестселерів Renault клієнти отримають комплект зимових шин в подарунок.

ВІДЕО ДНЯ

Експлуатація автомобілів в осінньо-зимовий період має свої особливості. Купуючи новий автомобіль в цей період, клієнт стикається з необхідністю покупки комплекту зимових шин для безпечної їзди в негоду. Компанія Renault в Україні на регулярній основі проводить різні акції серед існуючих і потенційних клієнтів, завдяки яким купівля автомобіля Renault стає ще більш вигідним рішенням.

Напередодні зимового сезону особливо актуальним подарунком є ​​комплект зимових шин1, який Renault дарує своїм клієнтам при покупці певних моделей. З 1 жовтня по 31 грудня 2018 року в офіційній дилерській мережі Renault стартує сезон актуальних подарунків: при покупці нового Renault Duster, Logan, Logan MCV, Sandero, Sandero Stepway (по одній з програм Renault Фінанс) власник отримує безкоштовно комплект якісних зимових шин1.

Реклама

Нагадуємо, що з липня бестселери Renault Logan, Logan MCV, Sandero, Sandero Stepway можна придбати за новою програмою фінансування «Renault Бонус», яка надає можливість отримати знижку 10 000 грн при покупці автомобіля в кредит.

Крім знижки, перевагами покупки в кредит стануть:

Реклама

• зменшення початкових витрат (авансу);

•економія на реєстрації автомобіля (зменшення бази нарахування ПФ);

• збереження переваг кредитування за програмою Renault Фінанс.

Реклама

На кросовер Renault Duster3, бестселер на українському ринку, пропонується дві фінансові программи – «Легкий кредит» і «Renault Бонус». Згідно з умовами фінансової програми «Renault Бонус» при покупці кросовера Duster в кредит клієнт отримує знижку 15 000 грн.

Також Renault Duster можна придбати за програмою «Легкий кредит» – це новий формат кредитування, з доступним авансовим внеском і оптимальним щомісячним платежем. Головна відмінність програми «Легкий кредит» від класичного кредиту – в наявності суми залишкового платежу в розмірі 30%, яку клієнт платить у кінці кредитного терміну.

Інформацію про умови акції Ви можете дізнатися за тел. (03131) 3-13-34 або за адресою: м. Мукачево, Автоград, вул. Автомобілістів, 3, автосалон Авто Акорд або на офіційному сайті компанії https://renault.zet.com.ua/

Три роки поспіль бренд RENAULT займає 1-е місце на автомобільному ринку України. Компанія Renault в Україні займає лідируючі позиції завдяки широкому модельному ряду, конкурентним цінам, власній програмі кредитування Renault Фінанс та кваліфікованій дилерській мережі.

Про групу Renault

Група Renault виробляє автомобілі з 1898 р. Сьогодні це транснаціональна група, яка об’єднує кілька марок, яка продала майже 3,76 млн автомобілів в 134 країнах в 2017 р. Група має 36 виробничих майданчиків, 12 700 точок продажів і більше 180 000 співробітників. Для того, щоб відповідати серйозним технологічним вимогам майбутнього і продовжувати свою стратегію прибуткового зростання, Група зосереджується на міжнародному зростанні і забезпеченні взаємодоповнюваності п’яти своїх марок (Renault, Dacia, Renault Samsung Motors, Alpine і LADA), розвитку електричного транспорту та співробітництву з Nissan і Mitsubishi. Повернувшись в Formula-1 зі своєю заводською командою і активно беручи участь в Formula-E, Renault демонструє, що вважає автоспорт важливим фактором розвитку інновацій та розширення пізнаваності марки.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно