Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Hyundai Motor отримала титул «Red Dot: Бренд року 2018»

Hyundai Motor отримала титул «Red Dot: Бренд року 2018»

Компанія Hyundai Motor знову здобула перемогу у Red Dot Awards, удостоївшись почесного звання «Red Dot: Бренд року 2018» і додавши цей титул до п’яти отриманих раніше нагород Communication Design-2018. Офіційна церемонія вшанування переможця і вручення нагороди відбудеться 26 жовтня у Берліні.

ВІДЕО ДНЯ

Red Dot Award є одним з найпрестижніших міжнародних конкурсів дизайну у світі, а титул «Red Dot: Бренд Року» присуджується бренду, який розробив і втілив інноваційний і креативний дизайн на особливо високому рівні. Цього року журі конкурсу, визначаючись із переможцем, взяло до уваги інноваційні дизайнерські рішення Hyundai, якість дизайну і досвід управління брендом.

«Для нашої компанії велика честь отримати титул «Red Dot: Бренд Року », оскільки ця нагорода є підтвердженням того, що ми на правильному шляху, і це вражаючий результат, який позитивно позначиться на іміджі нашого бренду. Ця нагорода також стане стимулом для нашої команди дизайнерів, яка в найближчому майбутньому створить нові творчі та інноваційні проекти», – заявив Вон Хонг Чо, виконавчий віце-президент і директор з маркетингу Hyundai Motor Company.

Реклама

У серпні 2018 року Hyundai Motor встановила рекорд, отримавши чотири премії Red Dot і три «Red Dot: Кращі з кращих». Hyundai отримав нагороди за такі проекти: готель «Solati Moving Hotel», «Hyundai Pavilion», «Genesis Gangnam», «Genesis Sound Design», «Pioneer Film» та «Safety Hologram» у відповідних категоріях, включаючи дизайн роздрібної торгівлі, звуковий дизайн, просторову комунікацію, кіно і анімацію, а також інтерфейс і дизайн користувацького інтерфейсу.

Hyundai Motor отримала титул «Red Dot: Бренд року 2018» – 01
Реклама

«На високо конкурентному автомобільному ринку Hyundai досягає успіху за рахунок свого унікального підходу до дизайну, завдяки якому компанії вдається передати технічну складову своїх автомобілів універсальним, зрозумілим кожному покупцеві чином», – зазначив Пітер Зек, засновник і головний виконавчий директор Red Dot Award.

Компанія ТOВ «Хюндай Мотор Україна» – офіційний дистриб’ютор автомобілів всесвітньо відомого бренду HYUNDAI в Україні. Дилерська мережа компанії є однією з найбільш розгалужених, що дозволяє надавати клієнтам повний комплекс послуг з продажу та сервісного обслуговування автомобілів Hyundai на рівні кращих європейських і світових стандартів.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно