Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Спеціальна пропозиція на обмежений склад автомобілів Hyundai

Спеціальна пропозиція на обмежений склад автомобілів Hyundai

З 25 жовтня 2018 року в усіх офіційних дилерських центрах ТОВ «Хюндай Мотор Україна» діє спеціальна пропозиція на лімітований склад автомобілів Hyundai 2017 і 2018 років випуску. Максимальна вигода при покупці автомобілів з обмеженого складу становить 80 000 гривен.

ВІДЕО ДНЯ

Компанія «Хюндай Мотор Україна» робить приємний сюрприз покупцям автомобілів Hyundai, оголошуючи про встановлення спеціальної пропозиції* на лімітований склад моделей, в який входять i10, i30, Elantra, Creta, Tucson, Santa Fe (DM) Grand Santa Fe та H-1.

Компактний міський хетчбек i10 можна придбати з вигодою до 20 730 гривень. Спеціальна пропозиція діє на версію моделі з бензиновим двигуном об’ємом 1.0 л і автоматичною коробкою передач.

Реклама

Нове покоління хетчбека i30 можна купити з вигодою до 31 175 гривень. Спеціальна пропозиція діє на версії моделі з атмосферним і турбованим бензиновими двигунами об’ємом 1.4 літрів, які взаємодіють з 6-ступінчастою механічною або 7-діапазонною роботизованою коробками передач.

Стильний бізнес-седан Elantra доступний з вигодою до 34 302 гривні. Спеціальна пропозиція діє на версію моделі з 1.6 літровим бензиновим двигуном, який працює в парі з 6-швидкісними механічною або автоматичною КПП.

Реклама

Компактний і практичний кросовер Creta можна придбати з вигодою до 32 715 гривень. Спеціальна пропозиція діє на версію моделі з 1.6 літровим бензиновим двигуном, який працює в парі з 6-швидкісними механічною або автоматичною КПП.

Бестселер марки Hyundai, кросовер Tucson можна купити з вигодою до 40 508 гривень. Спеціальна пропозиція діє на версії моделі з 1.6 літровим бензиновим турбодвигуном, 2.0 літровими бензиновим і дизельним моторами, які взаємодіють з механічними, автоматичними і роботизованими трансмісіями.

Потужний кросовер Santa Fe (DM) доступний з вигодою до 66 505 гривень. Спеціальна пропозиція поширюється на версії моделі з 2.4 літровим бензиновим і 2.2 літровим дизельним моторами, які взаємодіють з механічними і автоматичними КПП.

Реклама

Флагман модельного ряду Hyundai, 7-місний кросовер Grand Santa Fe пропонується з вигодою до 75 705 гривень. Спеціальна пропозиція поширюється на версію моделі з 2.2 літровим дизельним мотором, який працює в парі автоматичною КПП.

Універсальний мінівен H-1 пропонується з вигодою до 80 000 гривень. Спеціальна пропозиція поширюється на версію моделі з 2.5 літровим дизельним мотором, який працює в парі механічною або автоматичною КПП.

Автомобілі Hyundai з обмеженого складу можна придбати в кредит на найвигідніших на ринку України умовах. Більш докладно про кредитну програму Hyundai Finance можна дізнатися за посиланням https://hyundai.com.ua/hyundai-finance.

Поспішайте! Кількість акційних автомобілів – обмежена.

Детальну інформацію про акцію можна отримати в автосалоні компанії «Захід Авто-М» за адресою: м. Мукачево, Автоград, вул. Автомобілістів, 3. Тел. (03131) 3-18-50, http://zet.hyundai.com.ua/

* Пропозиція діє до повного розпродажу складу в усій дилерській мережі ТОВ «Хюндай Мотор Україна». Ціни вказані з урахуванням ПДВ станом на 25.10.2018 року. Продавець залишає за собою право змінювати ціни на автомобілі без попереднього повідомлення.

Компанія ТOВ «Хюндай Мотор Україна» – офіційний дистриб’ютор автомобілів всесвітньо відомого бренду HYUNDAI в Україні. Дилерська мережа компанії є однією з найбільш розгалужених, що дозволяє надавати клієнтам повний комплекс послуг з продажу та сервісного обслуговування автомобілів Hyundai на рівні кращих європейських і світових стандартів.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно