Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Вигідна пропозиція від Hyundai Finance: кредит на автомобілі без переплат

Вигідна пропозиція від Hyundai Finance: кредит на автомобілі без переплат

Компанія «Хюндай Мотор Україна», офіційний дистриб’ютор бренду Hyundai, повідомляє про те, що в період з 1 листопада по 31 грудня 2018 року діє нова кредитна програма, за умовами якої можна придбати автомобілі Hyundai без переплат *.

ВІДЕО ДНЯ

Нова кредитна програма від Hyundai Finance дозволяє не відкладати покупку бажаної моделі популярного корейського бренду до кращих часів. За умовами програми, автомобілі Hyundai можна придбати в кредит на три роки за ставкою 0,01% річних без переплат. Для цього достатньо внести 50% від вартості обраного автомобіля. За умовами акції, страхування КАСКО здійснюється в СК «Арсенал Страхування» за вигідною ставкою - від 6,99% від вартості автомобіля.

Розрахувати щомісячний платіж за програмою «Кредит на 36 місяців без переплат» можна за допомогою кредитного калькулятора.

Реклама

Детальну інформацію про акцію можна отримати в автосалоні компанії «Захід Авто-М» за адресою: м. Мукачево, Автоград, вул. Автомобілістів, 3. Тел. (03131) 3-18-50, http://zet.hyundai.com.ua/

Детальніше з умовами програм кредитування HyunDAI Finance можна ознайомитися на сайті офіційного дистриб’ютора - https://hyundai.com.ua/hyundai-finance.

Реклама

* Пропозиція діє з 1 листопада по 31 грудня 2018 року в усій дилерській мережі ТОВ «Хюндай Мотор Україна». Кредитує АТ «ОТП БАНК». ТОВ «Хюндай Мотор Україна» не несе відповідальності за умови кредитних продуктів АТ «ОТП БАНК» та супутніх страхових послуг.

Компанія ТOВ «Хюндай Мотор Україна» – офіційний дистриб’ютор автомобілів всесвітньо відомого бренду HYUNDAI в Україні. Дилерська мережа компанії є однією з найбільш розгалужених, що дозволяє надавати клієнтам повний комплекс послуг з продажу та сервісного обслуговування автомобілів Hyundai на рівні кращих європейських і світових стандартів.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно