Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Renault підтверджує своє лідерство 4-й рік поспіль

Renault підтверджує своє лідерство 4-й рік поспіль

З 2015 року бренд Renault утримує лідерство на українському автомобільному ринку. Виважена цінова політика, сильна дилерська мережа, інноваційні фінансові інструменти забезпечують Renault лідерські позиції 4 роки поспіль.

ВІДЕО ДНЯ

2018 рік видався непростим для гравців автомобільного ринку. Підтвердженням цього факту стала негативна динаміка автомобільного ринку. Але навіть в цій ситуації бренду Renault в Україні вдалося зберегти і примножити успіх у продажах автомобілів в 2018 році.

Четвертий рік поспіль компанія Renault в Україні впевнено утримує лідерство завдяки гнучкому підходу в управлінні бізнесом, високій якості продуктів Renault і професійній дилерській мережі.

Реклама

Renault – лідер автомобільного ринку України з 2015 року.

За результатами* 12 місяців 2018 року бренд Renault:

Реклама
  • №1 на ринку легкових і комерційних автомобілів (з часткою ринку 12,5%). У 2018 році компанія Renault в Україні реалізувала 10 835 а/м.
  • Кросовер Renault Duster – визнаний бестселер на автомобільному ринку.
  • №1 в комерційному сегменті (з часткою ринку 26,1%).
  • Модель Renault Dokker №1 в сегменті комерційних авто.
  • №1 в корпоративному сегменті (з часткою ринку 20,7%).

Презентації новинок, дні відкритих дверей, спеціально організовані тест драйви, участь у виставках та форумах знайомили клієнтів з широким модельним рядом автомобілів Renault по всій Україні протягом 2018 року.

У 2018 році на українському ринку з’явилися 2 новинки бренду Renault - кросовер Renault Duster і електромобіль Renault Zoe. Новий Renault Duster з перших місяців продажів завоював перші позиції в рейтингу моделей. Його обирають за практичність, розумну ціну, сучасний дизайн, економічність і, головне, надійність. А Renault Zoe стала відмінним корпоративним транспортом для компанії Avtologistika, інтегрованого постачальника логістичних послуг в автомобільній промисловості.

Реклама

Крім активної роботи з клієнтами, Renault в Україні організовує різні оригінальні заходи для партнерів і представників медіа, де в затишній і дружній атмосфері ділиться своїми досягненнями та планами.

Лідерські позиції на ринку і стрімкий розвиток компанії є підтвердженням професіоналізму великої і дружньої команди Renault, яка продовжує активно працювати над утриманням першого місця на українському автомобільному ринку.

Renault – бренд №1 на автомобільному ринку 4 роки поспіль. Дякуємо, що обираєте Renault!

4-й рік поспіль бренд RENAULT займає 1-е місце на автомобільному ринку України. Компанія Renault в Україні займає лідируючі позиції завдяки широкому модельному ряду, конкурентним цінам, власній програмі кредитування Renault Фінанс та кваліфікованій дилерській мережі.

Про групу Renault

Група Renault виробляє автомобілі з 1898 р. Сьогодні це транснаціональна група, яка об’єднує кілька марок, яка продала майже 3,76 млн автомобілів в 134 країнах в 2017 р. Група має 36 виробничих майданчиків, 12 700 точок продажів і більше 180 000 співробітників. Для того, щоб відповідати серйозним технологічним вимогам майбутнього і продовжувати свою стратегію прибуткового зростання, Група зосереджується на міжнародному зростанні і забезпеченні взаємодоповнюваності п’яти своїх марок (Renault, Dacia, Renault Samsung Motors, Alpine і LADA), розвитку електричного транспорту та співробітництву з Nissan і Mitsubishi . Повернувшись в Formula-1 зі своєю заводською командою і активно беручи участь в Formula-E, Renault демонструє, що вважає автоспорт важливим фактором розвитку інновацій та розширення пізнаваності марки.

*Дані Auto-Consulting за 2018 рік.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно