Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Франція – на відстані одного ТО від Renault

Франція – на відстані одного ТО від Renault

Компанія Renault в Україні оголошує про запуск сервісної акції, яка пройде з 14 січня по 15 березня 2019 року в офіційних дилерських центрах Renault «Франція - на відстані одного ТО від Renault».

ВІДЕО ДНЯ

Досвідчені водії знають, що регулярне технічне обслуговування автомобіля (ТО) - це обов’язкова умова для підтримання його продуктивності на високому рівні. Комплексна діагностика автомобіля особливо важлива в зимовий період, коли він найбільше схильний до впливу складних погодних умов.

Компанія Renault в Україні, дбаючи про комфортну експлуатацію автомобілів своїх клієнтів, пропонує вигідні умови на комплексне технічне обслуговування (ТО), яке включає 29 операцій і 87 перевірок в контрольних точках. Завдяки своєчасному і регулярному проходженню ТО продуктивність автомобіля вдається утримувати на високому рівні в будь-яку пору року.

Реклама

У період з 14 січня по 15 березня 2019 року клієнтам Renault, зареєстрованим в системі My Renault, надається можливість з максимальною вигодою провести комплексне технічне обслуговування свого автомобіля.

У період сервісної акції, з 14 січня по 15 березня 2019 р. власники автомобілів Renault зможуть виконати ТО зі знижкою*:

Реклама
  • до 30% на запасні частини;
  • 15% на моторні масла Renault-Elf;
  • 10% на роботи по заміні запасних частин.

В період акції також буде діяти акційна ціна на зимову рідину склоомивача об’ємом 5 л - 219 грн з ПДВ.

Клієнти, які в період акції виконають операції по заміні масла і фільтра, заміні ременя ГРМ або повне технічне обслуговування свого автомобіля в дилерській мережі Renault, візьмуть участь у розіграші туристичної поїздки на двох до Франції в рамках програми «Відкривай Францію разом з офіційним сервісом Renault», а також інших фірмових призів з асортименту Renault Boutique.

Реклама

Власники перевірених часом автомобілів Renault (з 2013 року виробництва і старше) зможуть отримати в подарунок карту Renault Асістанс+ за умови обслуговування на суму від 3 000 грн. з ПДВ (акційні запчастини і роботи в акційних вартостях для клієнта) і обов’язкової реєстрації картки в My Renault і на сайті реєстрації.

Для автомобілів віком понад 5 років (починаючи з 2013 року виробництва і старше) на постійній основі діє програма лояльності, в рамках якої, незалежно від акції, що проходить, клієнти отримують знижку не менше 20% на оригінальні запчастини, а також роботи по їх установці. Знижки по акції і за програмою лояльності не сумуються.

В період дії акції «Франція - на відстані одного ТО від Renault» для таких клієнтів актуальні вигідні умови по запасних частинах MOTRIO.

Нижче в таблиці можна ознайомитися з принципом формування вигоди для клієнтів в залежності від віку автомобіля та необхідних робіт:

Франція – на відстані одного ТО від Renault – 01

Регулярне проходження технічного обслуговування Вашого автомобіля забезпечить його безперебійну експлуатацію і вбереже його ядро, двигун, від небажаних поломок.

Компанія Renault в Україні рекомендує ВСІМ власникам автомобілів бренду RENAULT зареєструватися в MY RENAULT через офіційний сайт компанії www.renault.ua або на сайті www.my.renault.ua.

Реклама

Власники Renault за допомогою сервісу MY RENAULT отримують можливість вигідніше обслуговувати свої автомобілі

Клієнту надається особистий кабінет, в якому можливо:

  • отримувати ексклюзивні пропозиції саме для автомобіля клієнта;
  • істотно економити при використанні акційних пропозицій;
  • дізнаватися «з перших вуст» про новини та зміни бренду;
  • завжди бути на зв’язку з дилером і представництвом;
  • отримувати необхідні послуги/допомогу в найбільш стислі терміни;
  • висловлювати свої побажання та коментарі щодо рівня обслуговування офіційними дилерами і марки в цілому;
  • ефективно планувати події по автомобілю.

Інформацію про умови акції Ви можете дізнатися за тел. (03131) 3-13-34 або за адресою: м. Мукачево, Автоград, вул. Автомобілістів, 3, автосалон Авто Акорд або на офіційному сайті компанії https://renault.zet.com.ua/

4-й рік поспіль бренд RENAULT займає 1-е місце на автомобільному ринку України. Компанія Renault в Україні займає лідируючі позиції завдяки широкому модельному ряду, конкурентним цінам, власній програмі кредитування Renault Фінанс та кваліфікованій дилерській мережі.

*Знижки поширюються тільки для клієнтів, зареєстрованих в системі My Renault www.my.renault.ua. Надання знижок в акційний період клієнтам, які не зареєстровані, але є постійними клієнтами сервісу, можливо на розсуд дилера. Умови акції діють як для фізичних, так і для юридичних осіб з автомобілями української реєстрації.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно