Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Представляємо Hyundai H350 – нового гравця на ринку комерційного транспорту!

Представляємо Hyundai H350 – нового гравця на ринку комерційного транспорту!

Hyundai Н350 у вантажній версії зможе перевезти все, що вам потрібно і доставити вантаж в будь-яке місце. Величезні габарити вантажного відсіку дають зрозуміти, чому H350 настільки відрізняється від своїх конкурентів. Автомобіль має 14 точок кріплення багажу для забезпечення його максимальної стійкості під час руху, розетки на 12 вольт в задній частині автомобіля і лампи задніх і бокових дверей, які  додають зручності. 12,9 куб. м. вантажного відсіку готові до повного навантаження, тому H350 Hyundai ідеально підходить для комерційних перевезень. Доступні варіанти з короткою (5,5 м) та довгою (6,2 м) колісними базами.

ВІДЕО ДНЯ

Перевезення бригади працівників разом зі спеціальним обладнанням та матеріалами набагато зручніше та економічно доцільніше на виготовлених в заводських умовах з використанням надійних, безпечних та екологічних матеріалів вантажопасажирських автомобілях Hyundai H350. Також доступні варіанти з короткою (5,5 м) та довгою (6,2 м) колісними базами.

Представляємо Hyundai H350 – нового гравця на ринку комерційного транспорту! – 01
Реклама

Автомобілі сімейства H350 незалежно від версії відрізняються високою надійністю в складних умовах експлуатації та мають низькі експлуатаційні витрати.

Детальнішу інформацію про нове сімейство автомобілів Н350 Ви можете дізнатись у консультантів відділу продажу компанії "Захід Авто-М" - офіційного дилера Hyundai: м. Мукачево, Автоград, вул. Автомобілістів, 3. Тел. (03131) 3-18-50.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно