Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Заощаджуй. Купуй нове Renault!

Заощаджуй. Купуй нове Renault!

Бренду Renault вдається утримувати лідерство в Україні протягом 4-х років не тільки завдяки якісним продуктам, але і інноваційним умовам фінансування, що дозволяють придбати бажаний автомобіль на доступних умовах.

ВІДЕО ДНЯ

У минулому році була розроблена і впроваджена унікальна кредитна програма «Renault Бонус» від Renault Фінанс, покликана компенсувати витрати при оформленні кредиту. За цією програмою клієнт отримує знижку від 10 000 грн на автомобілі  Logan, Logan MCV, Sandero, Sandero Stepway за умови придбання автомобіля в кредит.

Успіх цієї пропозиції став поштовхом для її вдосконалення. Відтепер, за програмою фінансування «Renault Бонус»1 автомобілі Renault можна придбати ще вигідніше зі знижкою від 30  000 грн. до 50 000 грн2. Також був розширений перелік автомобілів, на які поширюється програма.

Реклама
Заощаджуй. Купуй нове Renault! – 01

Окрім реальної економії перевагами програми фінансування «Renault Бонус» є:

Реклама
  • КАСКО включено в щоденні платежі
  • економія при оформленні авто (пенсійний фонд, платіж КАСКО)
  • фіксована річна ставка в гривні протягом усього кредитного періоду
  • період кредитування до 7 років
  • авансовий внесок від 10% до 50 %
  • відсутність штрафних санкцій за дострокове погашення кредиту
  • відсутність щомісячної комісії

КУПУЙ РАЦIОНАЛЬНО1 З ФІНАНСОВОЮ ПРОГРАМОЮ “RENAULT БОНУС“.

Деталі на https://www.renault.ua/vehicles/used-cars-vs-new.html#rational

Реклама

Окрім удосконаленої програми фінансування «Renault Бонус», Renault Фінанс пропонує новий інноваційний продукт «Легкий кредит», який дозволяє оперативно отримати до 100 000 грн3 на спрощених умовах. Така пропозиція є супер вигідною та зручною для клієнтів, які потребують певну суму, щоб отримати бажану модель або комплектацію.

Заощаджуй. Купуй нове Renault! – 02

Окрім оперативного кредиту і реальної економії перевагами програми фінансування «Легкий кредит» є:

  • знижка на легкове авто Renault 20 000 грн.
  • отримання кредиту за паспортом та ІПН
  • рішення за 1 годину
  • відсутність страхування КАСКО
  • відсутність необхідності застави авто
  • оформлення кредиту в дилерському центрі Renault без візиту в банк
  • відсутність штрафних санкцій за дострокове погашення кредиту
Заощаджуй. Купуй нове Renault! – 03

КУПУЙ ОПЕРАТИВНО4 З ФІНАНСОВОЮ ПРОГРАМОЮ "ЛЕГКИЙ КРЕДИТ".

Деталі на https://www.renault.ua/vehicles/used-cars-vs-new.html#quick

Реклама

Інформацію про умови акції Ви можете дізнатися за тел. (03131) 3-13-34 або за адресою: м. Мукачево, Автоград, вул. Автомобілістів, 3, автосалон Авто Акорд або на офіційному сайті компанії https://renault.zet.com.ua/

4-й рік поспіль бренд RENAULT займає 1-е місце на автомобільному ринку України. Компанія Renault в Україні займає лідируючі позиції завдяки широкому модельному ряду, конкурентним цінам, власній програмі кредитування Renault Фінанс та кваліфікованій дилерській мережі.

Про Groupe Renault

Група Renault виробляє автомобілі з 1898 р. Сьогодні це транснаціональна група, яка об’єднує кілька марок, яка продала майже 3,88 млн автомобілів в 134 країнах в 2018 р. Група має 36 виробничих майданчиків, 12 700 точок продажів і більше 180 000 співробітників. Для того, щоб відповідати серйозним технологічним вимогам майбутнього і продовжувати свою стратегію прибуткового зростання, Група зосереджується на міжнародному зростанні і забезпеченні взаємодоповнюваності п’яти своїх марок (Renault, Dacia, Renault Samsung Motors, Alpine і LADA), розвитку електричного транспорту та співробітництву з Nissan і Mitsubishi . Повернувшись в Formula-1 зі своєю заводською командою і активно беручи участь в Formula-E, Renault демонструє, що вважає автоспорт важливим фактором розвитку інновацій та розширення пізнаваності марки.

1 Ви можете отримати кредит по програмі Renault Finance для придбання автомобіля Renault на наступних умовах: максимальний строк – від 12 до 84 місяці, аванс – від 10 до 50% від вартості авто, максимальна сума – 2 600 000 грн., процентна ставка – от 16,9 %  до 18,9% річних (база нарахування 365 днів у році), комісія за видачу кредиту – 2,5 %, комісія за відкриття поточного рахунку – 80 грн., комісія за отримання витягів з ДРОРМ – 100 грн., комісія за отримання витягів з ДРРПНМ – 199 грн. Реальна процентна ставка становить від 17,95% до 19,99% річних. Кредит надається у відділеннях Банку на всій території України, окрім територій, на яких органи державної влади тимчасово не здійснюють або здійснюють не в повному обсязі свої повноваження. Банк залишає за собою право змінювати умови кредитування. Кредитує ПАТ «КРЕДІ АГРІКОЛЬ БАНК». Ліцензія НБУ №99 від 12.10.2011

2 Можливість придбати автомобіль Renault  за спеціальною ціною (зі знижкою від 30  000 грн. до 50 000 грн. у порівнянні зі звичайною рекомендованою (ціною), за умови придбання в кредит за програмою Renault Бонус , для фізичних осіб. Пропозиція діє з 07.03.19 до 31.03.19 р. на території України (за винятком тимчасово окупованих територій та територій, на яких проводиться ООС (АТО)) в дилерській мережі Renault. Про детальні умови пропозиції, кредитування  та додаткові зобов’язання дізнайтесь на сайтах www.renault.ua, та в офіційній дилерській  мережі Renault в Україні. Для отримання інформації по розрахунку кредитної пропозиції по програмі Renault Фінанс щодо конкретної обраної комплектації автомобіля та його остаточної ціни, звертайтеся до офіційних дилерів Renault в Україні.

3 Можливість придбати автомобіль Renault за спеціальною ціною (зі знижкою 20 000 грн. у порівнянні зі звичайною рекомендованою (ціною), за умови придбання в кредит за програмою Renault Фінанс Легкий кредит, для фізичних осіб. Пропозиція діє з 07.03.19 до 31.03.19 р. на території України (за винятком тимчасово окупованих територій та територій, на яких проводиться ООС (АТО)) в дилерській мережі Renault. Про детальні умови пропозиції, кредитування  та додаткові зобов’язання дізнайтесь на сайтах www.renault.ua, та в офіційній дилерській  мережі Renault в Україні. Для отримання інформації по розрахунку кредитної пропозиції по програмі Renault Фінанс щодо конкретної обраної комплектації автомобіля та його остаточної ціни, звертайтеся до офіційних дилерів Renault в Україні.

Реклама

4 Реальна річна процентна ставка 37,35 % річних (розрахована для суми кредиту 100 000 гривень виходячи із строку кредиту 36 місяців). Фактичне значення реальної річної процентної ставки за кредитом буде залежати від індивідуальних умов кредитування (суми кредиту, строку, спеціальних умов за продуктом тощо). Кредитує АТ Креді Агріколь Банк. Ліцензія НБУ №99 від 12.10.2011.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно