Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Новий Renault Kadjar – виразний кросовер

Новий Renault Kadjar – виразний кросовер

Новий Renault Kadjar вже доступний до замовлення в офіційній дилерській мережі. Renault Kadjar є яскравим представником класу кросоверів. З 2015 року по всьому світу було продано 450 000 автомобілів Kadjar. Ця модель привертає увагу завдяки своїм динамічним лініям і високому рівню комфорту.

ВІДЕО ДНЯ

Офіційна дилерська мережа Renault вже приймає замовлення на новий Renault Kadjar – мускулистий кросовер, який поєднує в собі яскравий дизайн, підвищений рівень комфорту та інноваційні технології.

Новий Renault Kadjar продемонстрував значні досягнення у всіх сферах: дизайн, комфорт, безпеку, технологічність, а його ціна стала більш конкурентною і стартує з позначки 494 900 грн з ПДВ*.

Реклама

ДИЗАЙН НОВОГО RENAULT KADJAR

Дизайн нового Renault Kadjar став ще динамічнішим і сучаснішим. В новому Kadjar використовуються традиційні норми проектування кросоверів, але при цьому він досить привабливий і розкішний. Його зовнішній вигляд розроблений до найменших деталей.

«Новий Kadjar має привабливіший, розкішніший і рішучіший вигляд. Володіючи значною і при цьому витонченою передньою частиною кузова, цей автомобіль гармонійно долучається до лінійки кросоверів Renault. Яскравий світлодіодний напис підкреслює високотехнологічний зовнішній вигляд нового Kadjar», – Стефан Гуарда (Stéphane Guarda), менеджер з проектування автомобілів Renault.

Реклама

Результати опитувань покупців свідчать про те, що зовнішній вигляд є основною причиною вибору автомобіля Renault Kadjar. Лінії нового Kadjar стали ще елегантнішими та плавнішими.

У передній частині новий Kadjar присутній С-подібний підпис, характерний для лінійки Renault. Її яскравість значно посилюється за рахунок інтегрованих індикаторів повороту в денні ходові вогні. У протитуманних фарах також встановлені світлодіоди з технологією LED Pure Vision (стандартний варіант для комплектації рівня Intense). Завдяки такому рішенню споживання енергії в порівнянні з галогенними лампами зменшується в шість разів.

Ще привабливішим Kadjar став завдяки ширшій решітці радіатора з новими хромованими вставками і оновленими бамперами. Накладка на задній бампер додає автомобілю переконливості на дорозі.

Реклама

Для нового Kadjar запропоновано 3 варіанти розміру колісних дисків – 17, 18 і 19 дюймів, а також пропонується 3 нових кольори: зелений смарагд, синій неон і сіра скеля.

ІНТЕР’ЄР НОВОГО RENAULT KADJAR

З самого початку розробки автомобіля Renault Kadjar в пріоритеті був високий рівень комфорту. Новий Kadjar просунувся в цьому відношенні ще далі завдяки сучасному дизайну інтер’єру та покращеній якості матеріалів, використаних в салоні автомобіля.

«У новому Kadjar ми зробили акцент на якості. Комплектуючі тепер стали більш уніфікованими, а також був встановлений баланс між загальними недоліками і перевагами. Крім того, ми розробили мультимедійний сенсорний дисплей і оновили дизайн системи управління кондиціонуванням», – Мехді Делемер (Mehdy Delemer), головний спеціаліст по моделі Kadjar.

Новий Renault Kadjar – виразний кросовер – 01

У центральній частині приладової панелі розміщений мультимедійний сенсорний дисплей, в якому для забезпечення більшої яскравості і чутливості використовується ємнісна  технологія. На дисплеї з діагоналлю 7 дюймів відображається система R-LINK 2 з елементами управління, розташованими по обидва боки. Дисплей ще більше інтегрований в приладову панель, створюючи елегантнішу безперервну лінію.

Нова панель управління з автоматичним кондиціонуванням повітря має сучасніший ергономічний дизайн – параметри температури і вентиляції відображаються в трьох перемикачах.

У новому Kadjar кожна деталь привертає увагу. Повітроводи, ручки дверей і центральна консоль оброблені матовим хромом. Для внутрішніх дверних панелей з новими контрольними елементами склопідйомників і бічних дзеркал передбачено підсвічування, що значно спрощує їх використання в темний час доби.

Реклама

Інтер’єр нового Kadjar став багатшим. Покупцям пропонуються нові оббивки і нові кольори, включаючи світло-сіру і чорну шкіряні оббивки салону. У топовій версії оббивка має 3D ефект.

ПІДВИЩЕНИЙ КОМФОРТ НОВОГО RENAULT KADJAR

У новому Kadjar акцент зроблений на комфорті, якості та ергономічному дизайні. Зміни в салоні покликані зробити повсякденне водіння автомобіля приємнішим процесом.

«Проведені опитування покупців дозволили визначити, що відмінною рисою автомобіля Kadjar є його комфорт. У новому Kadjar ми маємо намір ще більше посилити цю перевагу. Ми розробили новий дизайн сидінь, щоб забезпечити оптимальну підтримку спини, поліпшили вентиляційну систему і приділили особливу увагу практичним аспектам, таким як підлокітник, який тепер можна регулювати», – Жан Шевеннемент (Jean Chevennement), помічник керівника програми з випуску автомобіля Kadjar.

Новий Renault Kadjar – виразний кросовер – 02

Елементи, що використовуються для підвищення рівня комфорту салону, в новому Kadjar мають істотні відмінності:

  • подушки передніх сидінь тепер регулюються по довжині;
  • зсувний центральний передній підлокітник можна адаптувати під будь-яке положення корпусу;
  • елементи керування електричними бічними дзеркалами і склопідйомниками знаходяться на одній панелі, оснащеній підсвічуванням, що дозволяє без труднощів користуватися ними вночі;
  • відсіки для зберігання речей в дверях, розташовані під вставками з матовою хромованою обробкою, тепер мають досить великий розмір, щоб розміщувати в них великі пляшки з водою;
  • повітроводи на задній частині консолі забезпечують більш якісний температурний режим для пасажирів на задніх сидіннях;
  • пасажири на задніх сидіннях можуть користуватися двома USB-роз’ємами для підзарядки своїх гаджетів.

Новий Kadjar оснащений великим багажником – його обсяг становить 472 дм³ (527 л) за стандартом VDA. Задні сидіння миттєво складаються в форматі 2/3 або 1/3 за допомогою спеціальних важелів системи Easy Break, що розташовані по обидва боки багажного відділення. Крім того, переднє пасажирське сидіння також можна скласти, що дозволяє завантажувати в автомобіль предмети довжиною 2,5 м.

Реклама

Новий Kadjar оснащений низкою допоміжних систем управління автомобілем:

  • системою автоматичної допомоги при паркуванні (паркування «вільні руки» без використання рук),
  • системою попередження про з’їзд зі смуги руху,
  • системою моніторингу сліпих зон, тощо.

ДВИГУНИ НОВОГО RENAULT KADJAR

У новому Renault Kadjar для України ми пропонуємо продуктивні і економічні двигуни, які вже зарекомендували себе в нашій країні:

  • бензиновий турбодвигун Energy TCe 130 об’ємом 1,2 літра, 130 к.с., з крутним моментом 205 Nm. Еластичний і чуйний на низьких оборотах, він досить потужний і економічний. Середня витрата - до 6л/100 км.
  • изельний двигун dCi 110 к.с. - бестселер компанії Renault, створений для тих, хто хоче економити, але при цьому отримувати задоволення від водіння. Середня витрата двигуна - 4,7 л/100 км. Крутний момент – 250 Nm досягається при 1750 оборотів/хв.
  • двигун Energy dCi 130, який пропонується для повнопривідної версії. Потужний, тяговитий і при цьому економічний. 320 Nm/ 1750об/хв. Споживає в середньому всього 5,2л / 100 км.

ПОЗАШЛЯХОВІ МОЖЛИВОСТІ НОВОГО RENAULT KADJAR

Для автомобілів з переднім приводом пропонується система поліпшеного зчеплення з дорогою Extended Grip - технологія, яка допоможе водієві в умовах поганого/недостатнього зчеплення (наприклад, при їзді по болотистій або піщаній місцевості).

Новий Renault Kadjar – виразний кросовер – 03

Контроль зчеплення з дорогою Extended Grip працює зі спеціальними всесезонними шинами, малюнок яких забезпечує максимально ефективну роботу системи. Режими, які пропонує система можна перемикати за допомогою спеціального перемикача, розташованого на центральній консолі.

Реклама

Модель Kadjar забезпечує впевнене зчеплення зі слизькою дорогою (наприклад, при поїздці на гірськолижний курорт в зимовий період або при русі по м’якому ґрунту).

Для повного приводу нового Kadjar пропонується три режими роботи:

  • 2WD: потужність передається тільки на передні колеса, що забезпечує зниження рівня споживання палива.
  • Auto: бортова електроніка автоматично розподіляє крутний момент між двома осями. На задні колеса може передаватися до 50% крутного моменту.
  • Lock: центральний диференціал заблокований на постійному моменті 50/50, розподіленому між передніми і задніми колесами. Цей режим роботи призначений для руху на важкопрохідній місцевості зі швидкістю до 40 км / ч.

Режим можна вибрати за допомогою перемикача, розташованого на центральній консолі за важелем перемикання передач. Kadjar може легко проїхати затопленими дорогами, завдяки кліренсу в 200 мм. Кут в’їзду (17°) і кут з’їзду (25°) також забезпечують повну відповідність вимогам до кросоверів.

НОВИЙ RENAULT KADJAR. РУШАЙ ЗА ПОКЛИКОМ ЖИТТЯ!

Більше інформації  Ви можете дізнатися за тел. (03131) 3-13-34 або за адресою: м. Мукачево, Автоград, вул. Автомобілістів, 3, автосалон Авто Акорд або на офіційному сайті компанії https://renault.zet.com.ua/

4-й рік поспіль бренд RENAULT займає 1-е місце на автомобільному ринку України. Компанія Renault в Україні займає лідируючі позиції завдяки широкому модельному ряду, конкурентним цінами, власній програмі кредитування Renault Фінанс і кваліфікованій дилерської мережі.

Новий Renault Kadjar – виразний кросовер – 04
Реклама

*Рекомендована роздрібна ціна станом на 28.03.2019 р. в дилерській мережі Renault в базовій комплектації за умовами придбання автомобіля в кредит за програмою Renault Фінанс, для фізичних осіб (звичайна рекомендована роздрібна ціна 544 900 грн.). Остаточну ціну продажу дізнавайтесь в дилерській мережі Renault, перелік яких розміщено на сайті www.renault.ua. Не є публічною офертою.

Пропозиція діє з 01.04.2019 р. по 30.04.2019 р. на території України (крім тимчасово окупованих територій) в дилерській мережі Renault. Про детальні умови пропозиції, кредитування та додаткові зобов’язання дізнайтесь на сайтах www.renault.ua та www.credit-agricole.ua. Кредитує ПАТ «КРЕДІ АГРІКОЛЬ БАНК». Ліцензія НБУ №99 від 12.10.2011р.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно