Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Hyundai Kona Electric: оголошені українські ціни і комплектації

Hyundai Kona Electric: оголошені українські ціни і комплектації

Компанія «Хюндай Мотор Україна», офіційний дистриб’ютор автомобілів бренду Hyundai, відкриває попереднє замовлення на перший в модельній лінійці марки компактний електрокроссовер Kona Electric. На українському ринку модель буде доступна з двома батареями на вибір - 39.2 кВт/год (з запасом ходу до 312 км) або 64 кВт/год (з запасом ходу до 450 км), за ціною від 923 100 гривень. Поставки автомобіля в салони офіційних дилерів Hyundai в Україні почнуться наприкінці квітня 2019 року.

ВІДЕО ДНЯ

Новий повністю електричний кросовер Kona Electric покликаний посилити позиції компанії Hyundai на ринку екологічного транспорту, що набирає популярність. Для попереднього замовлення доступні дві комплектації - Express та Dynamic, в майбутньому список комплектацій буде розширено.

У комплектації Express вартістю від 923 100 гривень з батареєю 39.2 кВт/год покупцеві будуть доступні система підігріву АКБ, система рекуперації енергії при гальмуванні, 6 подушок безпеки, ABS, ESC, HAC, система попередження про вихід зі смуги руху, двозонний клімат-контроль, вибір режиму водіння Drive Mode Select, безключовий доступ до автомобілю та кнопка запуску двигуна, електронне паркувальне гальмо, підігрів керма і передніх сидінь, мультимедійна система з 7-дюймовим сенсорним дисплеєм з додатками Apple CarPlay та Android Auto, камера заднього виду, панель приладів SuperVision з 7-дюймовим LCD монітором, 17-дюймові легкосплавні колісні диски та інше обладнання.

Реклама

У комплектації Dynamic вартістю від 984 600 гривень з батареєю 39.2 кВт/год, додатково до обладнання, доступного в версії Express, покупець отримає комбіновану оббивку сидінь, світлодіодні фари головного світла з підсвічуванням повороту, задні світлодіодні ліхтарі та систему рекуперації тепла (Heating Pump).

Доплата за батарею 64 кВт/год становить 227 100 гривень.

Реклама

Інноваційний та безкомпромісний дизайн

Довжина кузову електрокросоверу - 4 180 мм (на 15 мм більше, ніж у звичайної Kona), ширина - 1 800 мм, висота - 1 570 мм (на 20 мм більше, ніж у звичайної Kona). Колісна база моделі - 2 600 мм.

Hyundai Kona Electric: оголошені українські ціни і комплектації – 01
Реклама

Характерними рисами Kona Electric є стильна фальшрешітка радіатору, за якою приховано зарядний порт електромобіля і дворівнева світлодіодна головна оптика, що є відмінною рисою позашляховиків Hyundai нового покоління. Щоб домогтися кращої аеродинаміки, конструктори марки розробили для електричного кросовера нові бампери з дефлекторами і унікальний дизайн 17-дюймових колісних дисків, які дозволяють ефективно відводити зустрічні потоки повітря.

Покупці цього інноваційного кросоверу зможуть обрати один з 7 кольорів забарвлення кузову (в тому числі і спеціально розроблений для цієї моделі колір Galactic Grey), які в поєднанні з 3 відтінками даху надають 21 унікальну кольорову комбінацію. Доплата за контрастне забарвлення даху для будь-якої комплектації складе 8 200 гривень.

В інтер’єрі Kona Electric акцент зроблений на практичність і ергономічність. Обсяг багажника моделі вдалося збільшити за рахунок розміщення високовольтної батареї під підлогою - він становить 373 літри.

Унікальна продуктивність

Kona Electric поставлятиметься на український ринок з двома різними по місткості літій-іонними полімерними батареями на вибір.

Характеристики Kona Electric:

Hyundai Kona Electric: оголошені українські ціни і комплектації – 02
Реклама

У парі з електромотором працює одноступінчастий редуктор Shift-by-wire, який дозволяє миттєво та плавно передавати весь крутний момент від силової установки на ведучі колеса.

Виробництво електрокросоверу Kona Electric налагоджено на заводі Hyundai в Ульсані (Південна Корея). Для оформлення попереднього замовлення на цю модель звертайтесь до офіційних дилерів марки Hyundai в Україні.

Детальну інформацію можна отримати в автосалоні компанії «Захід Авто-М» за адресою: м. Мукачево, Автоград, вул. Автомобілістів, 3. Тел. (03131) 3-18-50, http://zet.hyundai.com.ua/

Компанія ТOВ «Хюндай Мотор Україна» - офіційний дистриб’ютор автомобілів бренду HYUNDAI в Україні. Дилерська мережа компанії є однією з найбільш розгалужених, що дозволяє надавати клієнтам повний комплекс послуг з продажу та сервісного обслуговування автомобілів Hyundai на рівні кращих європейських і світових стандартів.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно