Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Українське представництво Hyundai Truck&Bus відзначило найкращих дилерів 2018 року

Українське представництво Hyundai Truck&Bus відзначило найкращих дилерів 2018 року

18 квітня 2019 року у Києві в Конференц-Центрі «Президент Готелю» відбулася щорічна дилерська конференція Hyundai Truck&Bus, організатором якої виступив департамент комерційної техніки ТОВ «Хюндай Мотор Україна», офіційного дистриб’ютора автомобілів Hyundai. Під час конференції були підбиті підсумки продажів комерційних автомобілів Hyundai у 2018 році, визначені лідери серед дилерів і авторизованих СТО та оголошені плани на поточний рік.

ВІДЕО ДНЯ

У заході взяли участь співробітники 33-х дилерських центрів, а також партнери – представники фінансових компаній УФЛ-Фінанс, Банку «Глобус», постачальники спецобладнання – компанія «Дхолландія Україна», постачальники моторних олив, мастил та технічних рідин RYMAX – компанія «Спадщина».

Під час конференції були підбиті підсумки продажів комерційних автомобілів Hyundai у 2018 році, визначені лідери серед дилерів і авторизованих СТО. Кращими продавцями комерційних автомобілів Hyundai за підсумками 2018 року стали:

Реклама
  • 1 місце – ТОВ «Авто Регіон» (м. Київ)
  • 2 місце – ТОВ «Спец-Ком-Сервіс» (м. Черкаси)
  • 3 місце – ТОВ «ІнтерКаргоТрак» (м. Черкаси).

Серед авторизованих СТО призові місця розподілились таким чином:

Реклама
  • 1 місце – ТОВ «Торгівельно-Сервісна компанія» (м. Харків)
  • 2 місце – ТОВ «Ярославь» (м. Київ)
  • 3 місце – ТОВ «ОЗК Автосервіс» (м. Київ).
Українське представництво Hyundai Truck&Bus відзначило найкращих дилерів 2018 року – 01

«Хюндай Мотор Україна» після перерви у 2014-2017 роках збільшила свою присутність на ринку комерційної техніки в сегменті легких вантажівок (вантажопідйомність до 5 тон) та автобусів до 20 пасажиромісць. Драйверами продажів у 2018 році стали мікроавтобус Hyundai Н-350 та вантажівка Hyundai ЕХ-8 «Mighty» з двигуном об’ємом 3,9 літрів (Євро-5). Крім згаданих моделей, «Хюндай Мотор Україна» пропонувала споживачам автомобілі Hyundai HD-35/HD-35L «City» з двигуном об’ємом 2,5 літрів (Євро-5), а також цільнометалеві фургони й вантажо-пасажирські Hyundai H350 з двигуном об’ємом 2,5 літрів (Євро-5)», – зазначив під час конференції Андрій Ушкалов, керівник Департаменту комерційної техніки «Хюндай Мотор Україна».

Реклама

В планах на 2019 рік «Хюндай Мотор Україна» озвучила розширення модельного ряду в сегменті легких вантажівок та автобусів до 20 пасажиромісць, наміри увійти на ринок середніх вантажівок вантажопідйомністю 6-12 тон. Серед новинок були презентовані преміальний мікроавтобус на базі Hyundai H350 Luxury, моделі Hyundai HD-78 з двигуном об’ємом 3,9 літрів (Євро-5 та Євро-6), Hyundai ЕХ-8 «Mighty» з двигуном об’ємом 2,9 літрів Євро-5 та Євро-6 (легкі вантажівки), Hyundai HD-120 з двигуном Євро-5 та Євро-6 (середні вантажівки).

Під час конференції був представлений оновлений діагностичний комплект GDS–M VCI II з покращеними можливостями пошуку несправностей та виведенням на екран планшету покрокової інструкції щодо відновлення автомобіля.

Крім того, «Хюндай Мотор Україна» анонсувала збільшення термінів гарантії на вантажівки Hyundai ЕХ-8 «Mighty», HD-78, HD-120, що вироблені з 1 квітня 2019 року – 60 місяців або 200 000 км пробігу. У зв’язку з цим офіційний дистриб’ютор  посилить контроль за дотриманням якості сервісного обслуговування авторизованими СТО і підвищить вимоги до їх обладнання та інструментального оснащення.

Компанія ТOВ «Хюндай Мотор Україна» – офіційний імпортер автомобілів бренду HYUNDAI в Україні. Дилерська мережа компанії є однією з найбільш розгалужених, що дозволяє надавати клієнтам повний комплекс послуг з продажу та сервісного обслуговування автомобілів Hyundai на рівні кращих європейських і світових стандартів.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно