Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Чоловічі браслети: то, що популярно в цьому сезоні

Стильні чоловічі браслети – це аксесуари, якими доповнюються будь образи: класичні, спортивні, повсякденні. Все залежить тільки від обраної моделі прикраси. На сайті https://gold.ua/cat/muzhskie-braslety ви знайдете цікаві рішення для будь-якого чоловіка. Це найбільший український каталог, який постійно зростає і розвивається, радує цінами. У ньому представлені ювелірні вироби, серед яких і різноманітні прикраси для чоловіків.

ВІДЕО ДНЯ

Якщо ви не впевнені у виборі або просто шукаєте рішення в якості подарунка, робіть вибір на користь популярних моделей.

Чоловічі браслети: то, що популярно в цьому сезоні – 01
Реклама

Срібло і тканинний шнурок: просто і лаконічно

Раніше тканинні шнурки не були такими популярними. Їх недооцінювали і вважали, що така підстава під браслет відрізняється низькою якістю, мінімальним терміном служби. Але компанія Bibigi довела, що це думка не має нічого спільного з реальністю. Виробник пропонує браслети для чоловіків на основі шнурків щільної в’язки. Вони не пушаться згодом, зберігають форму, міцність і виглядають красиво. Замки і прикраси зроблені зі срібла. Найпопулярніша тема у цього бренду - морська. Браслети прикрашаються незвичайними деталями:

  • якорями;
  • морськими штурвалами;
  • замками химерної форми.
Реклама

Ці моделі добре виглядають і на представниць прекрасної статі.

Натуральна шкіра і метал: золото або срібло

А ось це рішення вже віднесемо до класичних - браслети зі шкіри та срібла або золота популярні останні кілька років. Найчастіше за основу береться темний матеріал і світлі металеві вставки. Моделі хороші тим, що їх носять майже під будь-які повсякденні або напівспортивні образи. Вони поєднуються з будь-яким одягом: від майки і сорочки - до светра або вільного світшота.

А ось якщо потрібна саме універсальна прикраса, яке легко доповнить класичний костюм або спортивний одяг, придивляйтеся до чистого металу.

Реклама

Тільки золото або срібло без інших матеріалів

Подібні вироби популярні давно - і завжди будуть залишатися на піку моди. Їх плюс в тому, що кожен рік виробники пропонують цікаві рішення: експериментують з формою ланок, їх розмірами, шириною самого браслета. Зараз є багато моделей, в які додають дорогоцінні камені - це рішення для цінителів дорогих і ексклюзивних речей.

Чоловічі браслети: то, що популярно в цьому сезоні – 02

Браслети з великими ланками підійдуть тим чоловікам, які одягаються в діловому стилі, але мають можливість не дотримуватися абсолютно кожного правила. Якщо ж дрес-код дуже строгий, вибирайте більш дрібні ланки, але щільне плетіння. Тоді прикраса добре сидить на руці, але не приваблює зайву увагу. Чоловічий браслет за кольором і оформленню обов’язково повинен поєднуватися з годинником і запонками, якщо вони є.

Браслет з намистинами: сміливе рішення не для кожного

Жінки вже дуже давно носять такі речі і не бачать в них нічого особливого. Але чоловічі аксесуари більш консервативні, тому на прикрасу з намистинами зважиться далеко не кожен чоловік. Однак якщо воно підходить для образу, на такий варіант слід звертати увагу. Чоловікові варто вибрати щось темне - наприклад, чорний, але красиво переливається гематит. Добре, якщо намистини розбавить якась металева деталь начебто голови тварини.

Чоловічий браслет - це ще й гарне рішення для подарунка. Якщо не знаєте, що піднести чоловікові, у якого все є, такий аксесуар йому сподобається. Намагайтеся в цьому випадку орієнтуватися на щось класичне, універсальне і менш оригінальне - тоді чоловік легко впише подарунок у звичні образи.

Чоловічі браслети: то, що популярно в цьому сезоні – 03

Браслети на Gold.ua

Інтернет-магазин Gold.ua - місце, де покупці виберуть виріб з будь-якими характеристиками. У каталозі представлені тільки наймодніші та актуальні моделі прикрас. Замовити їх можна з доставкою по Україні, є можливість скористатися самовивозом. Магазин співпрацює з величезною кількістю брендів, продає тільки найякіснішу продукцію.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно