Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Hyundai Motor представила кросовер Kona Hybrid

Hyundai Motor представила кросовер Kona Hybrid

3 червня 2019 року компанія Hyundai Motor представила гібридну модифікацію компактного кросовера Kona. Ця версія стала третьою в сімействі моделі: першою у 2017 році на ринку з’явилася Kona з бензиновими та дизельними моторами, а у 2018 році Hyundai доповнила сімейство електричної модифікацією, продажі якої стартували в Україні минулого місяця. Гібридна версія кросовера Kona вийде на ринок у серпні 2019 року.

ВІДЕО ДНЯ

Прогресивна динаміка і екологічність

Інженери компанії оснастили нову Kona Hybrid силовою установкою, до складу якої входять бензиновий чотирициліндровий двигун об’ємом 1.6 літра сімейства Kappa і синхронний електромотор з постійними магнітами. Сумарна потужність силової установки - 141 к.с., крутний момент - 265 Н•м. У парі з гібридною установкою працює 6-ступінчаста роботизована коробка передач DCT з двома зчепленнями. Живленням електромотор забезпечує полімерна літій-іонна батарея місткістю 1.56 кВт•год. Максимальна швидкість Kona Hybrid становить 160 км/год, розгін від 0 до 100 км/год займає 11.2 секунди. У комбінованому циклі кросовер витрачає 3.9 л/100 км палива, а викиди СО2 становлять 90 г / км.

Реклама

Kona Hybrid оснащений системою ECO-Driving Assist (ECO-DAS), що допомагає підвищити економію палива. Використовуючи дані навігаційної системи, вона аналізує інформацію про перехрестя, виїздах з шосе, що знаходяться на маршруті і заздалегідь повідомляє водія про наближення до ділянок, де знадобиться знизити швидкість. Водій, отримавши повідомлення, може заздалегідь пригальмувати, знизивши, тим самим, витрати палива. Активується ця функція у режимі Eco, і працює в діапазоні швидкості від 40 до 160 км/год.

ECO-DAS також оснащений системою Predictive Energy Management, яка керує зарядкою і розрядкою акумулятора в умовах підйому та спуску, щоб максимально використовувати акумулятор. Коли на маршруті очікується підйом і стан зарядки акумулятора низький, система трохи збільшує роботу двигуна, щоб заздалегідь зарядити акумулятор. При подоланні підйому кросовер використовує додаткову потужність електромотору, щоб компенсувати підвищену витрату бензину, оптимізуючи, таким чином, паливну економічність. Під час руху на спуску система також задіє електромотор, імітуючи процес гальмування двигуном, що дозволяє заощадити паливо і зарядити батарею шляхом рекуперативного гальмування.

Реклама

Інноваційний дизайн екстер’єру та інтер’єру

Відмітні риси екстер’єру Kona Hybrid - решітка радіатора Cascading Grille, дворівнева світлодіодна головна оптика, що є ексклюзивною рисою позашляховиків Hyundai нового покоління. Спеціально для гібридної версії кросовера дизайнери розробили новий колір кузова Blue Lagoon в поєднанні з чорним дахом, а також оригінальний дизайн 16 і 18 дюймових легкосплавних колісних дисків.

В інтер’єрі Kona Hybrid теж присутні неординарні кольорові рішення: покупцям доступний пакет Black & White, в якому поєднуються високоякісні матеріали оздоблення деталей салону і сидінь чорного кольору і білі вставки навколо дефлекторів кліматичної системи і важеля коробки передач.

Реклама

У переліку доступного для гібридної модифікації кроссовера обладнання - акустична система Krell, 10.25-дюймовий сенсорний монітор, мультимедійна система з вбудованими додатками Apple CarPlay і Android Auto, порт бездротової зарядки для смартфонів, підігрів і вентиляція передніх сидінь, і багато іншого.

Для забезпечення максимального захисту водія і пасажирів кросовер обладнаний сучасним комплексом систем активної безпеки Hyundai SmartSense.

Виробництво кросовера Kona Hybrid налагоджено на заводі Hyundai в Ульсані (Південна Корея). У продаж гібридний кросовер надійде в серпні 2019 року.

Компанія ТOВ «Хюндай Мотор Україна» - офіційний дистриб’ютор автомобілів бренду HYUNDAI в Україні. Дилерська мережа компанії є однією з найбільш розгалужених, що дозволяє надавати клієнтам повний комплекс послуг з продажу та сервісного обслуговування автомобілів Hyundai на рівні кращих європейських і світових стандартів.

Джерело: PMG.ua

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно