Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Fiat Professional представляє свій кращий в історії Ducato

Fiat Professional представляє свій кращий в історії Ducato

Дебютує новий Ducato MY2020, еволюція найбільш продаваного автомобіля Fiat Professional, який задовольняв різні бізнес-вимоги з найсучаснішими рішеннями протягом 38 років: від вантажних автомобілів до автомобілів з більш складним оснащенням, включаючи бази для автобудинків – кемперів. Ducato насправді є безперечним лідером європейського ринку вже п’ятий рік поспіль, номер один за обсягом продажів в 12 різних країнах і абсолютним лідером в якості бази для автобудинків в Європі: приблизно 3 з кожних 4 проданих автобудинків є Fiat Ducato. Успіх, який демонструють ці цифри, може бути пояснений здатністю надати комплексне рішення для різних професійних потреб: клієнти можуть покластися на Ducato і на його універсальність при виконанні будь-яких транспортних або робочих завдань, від перевезення людей до доставок по місту, від рефрижераторів до кемпінг-карів , завдяки таким технічним характеристикам, як корисне навантаження, вантажомісткість і навантаження на осі, які є рекордними серед передньопривідних автомобілів – і все це разом з широким вибором варіантів колісної бази, довжини і висоти. Новий Ducato MY2020 сьогодні стоїть перед новим, цікавим завданням: стати кращим Ducato в історії.

ВІДЕО ДНЯ

Було важко удосконалити таку успішну модель: для цього інженери Fiat Professional зосередилися на ще більш індивідуальному підході, розробках, заснованих на найкращих технологіях і конкретному досвіді. Сьогоднішні двигуни – всі 6D – ще більш ефективні, екологічні та високопродуктивні, з різними типами палива в інтересах навколишнього середовища. Також на стадії запуску нова 9-ступінчаста автоматична коробка передач «9Speed». Мова йде про гідротрансформатор останнього покоління, здатний найкращим чином використовувати всі крутні  моменти двигуна. Це найкраща трансмісія в своїй категорії з точки зору ваги, яка гарантує надійність і довговічність, а також постійне задоволення від водіння. Крім того, в 2020 році буде доступна повністю електрична версія, в якій використовуються технології Fiat Professional і яка стане поряд з Ducato Natural Power на метані в пропозиції альтернативних видів палива. Ducato Electric розробляється в рамках інноваційного пілотного проекту разом з основними відібраними клієнтами, щоб запропонувати більш підходящі рішення без компромісів щодо навантаження і продуктивності. І останнє, але не менш важливе: в базовій комплектації будуть найсучасніші системи допомоги при водінні ADAS і інформаційно-розважальна система останнього покоління.

Двигуни: продуктивність, екологічність і ефективність

Реклама

Лінійка двигунів завжди була однією з сильних сторін Fiat Professional Ducato. Всеохоплюючий, великий асортимент, що підходить для різних застосувань і при цьому високопродуктивний і надійний. Дійсно, Ducato – єдина модель в своїй категорії, оснащена промисловим дизельним двигуном, який є міцним і довговічним, але при цьому здатний гарантувати продуктивність і рівень комфорту пасажирського автомобіля. Ducato MY2020 зберігає всі особливості, які так популярні серед клієнтів, ще більше удосконалюючи зручність водіння і пропонуючи нові версії потужності. Всі моделі в новій пропозиції оснащені двигунами Euro 6D. Вся лінійка MultiJet 2 тепер включає в себе 2,3-літрові промислові двигуни з компресором із змінною геометрією, що забезпечує більш плавну їзду і самий гнучкий двигун з значним зниженням рівня споживання в реальному циклі використання. Новий турбокомпресор, завдяки системі електронного керування, здатний адаптувати свою гідродинаміку до швидкості двигуна і стилю водіння, забезпечуючи потрібне наддування в будь-який момент. Це можливо завдяки використанню ряду рухомих лопаток, розташованих по радіусу турбіни, які контролюють потік вихлопних газів і, отже, швидкість і силу компресора. Нова серія двигунів MultiJet 2 від Ducato вірна мантрі Fiat Professional, «one mission-one engine», що означає пропозицію чудового рішення для задоволення потреб різних завдань клієнтів.

Доступ до світу Ducato починається з 2,3-літрового двигуна MultiJet 2 потужністю 120 к.с. при 2750 об/хв з максимальним крутним моментом 320 Нм при 1400 об/хв в поєднанні з механічною коробкою передач, яка підвищує потужність і крутний момент на 10% в порівнянні з попереднім 2-літровим двигуном. Двигун потужністю 140 к.с. при 3500 об/хв є серцем лінійки, універсальний і гнучкий з крутним моментом 350 Нм (+ 9% в порівнянні з 130 MultiJet) при 1400 об/хв і доступний як з механічною коробкою передач, так і з суперсучасною 9-ступінчастою автоматичною коробкою передач «9Speed». Екологічно чиста конструкція і чудовий рівень продуктивності  у двигуна 160 к.с. при 3500 об/хв, який забезпечує до 400 Нм при 1500 об/хв в версії з автоматичною коробкою передач. Цей силовий агрегат оснащений спеціальним валом двигуна зі збільшеними підшипниками, спеціальними поршнями і спеціальним турбокомпресором, що сприяє підвищенню продуктивності і довговічності двигуна. Верхня частина лінійки може похвалитися двигуном 2.3 Multi-Jet потужністю 180 к.с. при 3500 об/хв: крутний момент 400 Нм з механічною коробкою передач і 450 Нм –- + 12% в порівнянні з попередньою моделлю – з новою автоматичною коробкою передач з дев’ятьма передачами, яка робить двигун кращим у своєму класі з точки зору крутного моменту. Вона присвячена тим, хто шукає найкращу продуктивність і абсолютний комфорт водіння, особливо в парі з новою автоматичною коробкою передач. Звичайно ж, є також варіант Natural Power з метановим двигуном об’ємом 3000 см3 з максимальною потужністю 136 к.с. при 2730 об/хв і максимальним крутним моментом 350 Нм при 1500 об/хв, що підтверджує лідерство Fiat Professional в розробці цього альтернативного палива.

Реклама

Дійсно, Ducato 140 Natural Power є частиною лінійки комерційних автомобілів, що працюють на метані, серед яких фургони на базі легкових автомобілів, Fiorino і Doblò з короткою і довгою колісною базою.

Нова автоматична коробка передач «9Speed»

Нова автоматична коробка передач з дев’ятьма передачами гарантує розслаблене і приємне водіння, без шкоди для продуктивності, оптимізуючи рівні споживання в будь-якій ситуації. Це найкраща в своєму класі коробка передач з точки зору ваги, і вона дозволяє оптимально використовувати крутний момент, який досягає рекордного значення 450 Нм на версії 180 к.с. Нарешті, що не менш важливо, вона гарантує видатну надійність і довговічність завдяки гідротрансформатору, який компенсує відсутність традиційного зчеплення.

Реклама

Фахівці Fiat Professional розробили Ducato MY2020 з автоматичною коробкою передач 9Speed, щоб кожен клієнт міг оптимізувати робочі характеристики і рівень споживання машини відповідно до конкретного завдання і маршруту. Водії можуть вибирати між трьома різними режимами водіння: «Normal», «Eco», який забезпечує більш плавну реакцію на прискорення і спеціальну стратегію перемикання передач, щоб забезпечити більше зниження рівнів споживання, і «Power», який забезпечує швидке реагування і перемикання передач для приємного водіння і оптимального режиму продуктивності навіть у важких умовах.

Існує два режими роботи: в положенні D – Drive – модуль управління вибирає і перемикає передачу в залежності від умов водіння: швидкість, навантаження, ухил. Режим Autostick, в разі частих перемикань передач і в особливо складних умовах, таких як на крутих схилах, дозволяє водієві утримувати знижену передачу з подальшим поліпшенням рівнів продуктивності, уникаючи при цьому перегріву. Він активується зміщенням важеля вліво, а потім назад і вперед, щоб перемкнути передачу.

EcoPack

Стандартною комплектацією для Ducato MY2020 є EcoPack, в якій узагальнені найкращі інтелектуальні технології, що застосовуються для захисту навколишнього середовища. EcoPack включає в себе систему Start&Stop, розумний генератор; паливний насос з електронним управлінням, який гарантує економію енергії і велику ефективність згоряння; перемикач ECO, який допомагає водієві економити паливо.

Все на користь загальній вартості володіння, ще однією сильною стороною Ducato і всіх автомобілів Fiat Professional.

Допомога при водінні і інформаційно-розважальна система

Ducato MY2020 – кращий з коли-небудь випущених Ducato: технологія, безпека, ADAS, можливості підключення і версії двигуна. Дійсно, нова лінійка може похвалитися найдосконалішими системами допомоги при водінні, які дозволяють водіям мати повний контроль над автомобілем. Доступні такі пристрої:

Реклама
  • Система контролю сліпих зон (BSA), яка використовує радарні датчики, встановлені в задньому бампері, для визначення транспортних засобів, що наближаються, і які невидимі для водія, якщо вони знаходяться в сліпій зоні дзеркала заднього виду.
  • Ексклюзивна система попередження про об’єкти, що рухаються в поперечному напрямку позаду автомобіля (RCP), яка використовує радарні датчики для визначення транспортних засобів, що наближаються збоку, коли транспортний засіб рухається заднім ходом. Це дозволяє уникнути нещасних випадків при маневруванні.
  • Система повного контролю гальм (FBC), яка виявляє перешкоди і, після перевірки, чи існує небезпека зіткнення, попереджає водія і втручається, автоматично викликаючи екстрене гальмування.
  • Система попередження про вихід зі смуги руху (LDWS), яка визначає, чи залишає автомобіль смугу руху, по якій він рухається, в тому числі в умовах поганої видимості. У разі небезпеки звуковий та візуальний сигнал негайно попереджають водія.
  • Система розпізнавання дорожніх знаків, яка використовує бортову телекамеру і допомагає водієві, розпізнаючи обмеження швидкості і знаки обгону, відтворюючи їх на бортовому дисплеї.
  • Система розпізнавання дальнього світла, яка управляє ввімкненням і вимкненням фар дальнього світла, покращуючи видимість і зменшуючи ризик засліплення при русі вночі, автоматично розпізнаючи транспортні засоби, що рухаються в протилежному напрямку.
  • Датчик дощу і сутінків, який активує склоочисники і регулює їх швидкість в залежності від інтенсивності опадів. Датчик сутінків автоматично активує ближнє світло фар, коли зовнішнього освітлення недостатньо.
  • Система контролю тиску в шинах (TPMS), яка постійно контролює тиск в шинах, показуючи будь-яку втрату тиску безпосередньо на бортовому дисплеї.

Обов’язковою умовою для будь-якого справжнього професіонала є попереднє встановлення холостого ходу двигуна, яке призначене для збільшення мінімальних обертів двигуна для подачі живлення на будь-яке додаткове електричне обладнання, встановлене на борту, і на нові світильники Led Cargo Light. Ці нові і більш потужні світильники, які бувають трьох різних розмірів в залежності від колісної бази автомобіля, гарантують ефективне освітлення в багажному відділенні в будь-який час, до 70 люкс в середині і до 40 люкс по периметру.

Інформаційно-розважальна система з інтеграцією Apple CarPlay і сумісністю з Android AutoTM

З другої половини року лінійка Ducato MY2020 ще більше розширить асортимент бортових інформаційно-розважальних систем. Тепер доступна нова інформаційно-розважальна система з 7-дюймовим сенсорним екраном від Mopar®, портом USB і тюнером Radio DAB, а також можливістю вказівки габаритів автомобіля, що дозволяє уникнути в’їзду на недостатньо широкі дороги або проїзди з обмеженою висотою. Справжня професійна особливість, орієнтована на інших професіоналів або водіїв кемпінг-карів.
Нова система включає в себе інтеграцію з Apple CarPlay і сумність з Android AutoTM.

Apple CarPlay показує дорожні маршрути, оптимізовані відповідно до умов дорожнього руху, і може використовуватися для здійснення і приймання телефонних дзвінків, надсилання та отримання текстових повідомлень і прослуховування Apple Music, аудіокниг і подкастів, при цьому водій залишається зосередженим на дорозі.

CarPlay також оснащений голосовим управлінням Siri і розроблений спеціально для використання при водінні.

Система також сумісна з Android AutoTM, що дозволяє не виходити з системи Android, наві коли ви за кермом, «проектуючи» додатки та послуги на центральний дисплей. Вона розроблена, щоб зробити пошук інформації під час водіння легким і безпечним. Водій може використовувати Google MapsTM або Waze для отримання маршрутів і легкого доступу до музики, мультимедійного контенту і своїх улюблених додатків для обміну повідомленнями. Щоб дізнатися більше про сумісність з Android Auto:
support.google.com/androidauto.

Реклама

Android Auto, Google Play і Карти Google є товарними знаками компанії Google LLC.

Apple CarPlay є зареєстрованим товарним знаком компанії Apple Inc.

Стиль, який приносить задоволення

Стиль Ducato MY2020 заснований на ультрасучасному «автомобільному дизайні», який в поєднанні з концепцією цього легкого комерційного автомобіля передає сильне почуття динамічності, безпеки, якості та міцності. Таким чином, новий автомобіль Fiat Professional доповнює концепцію «дизайн відповідає функціональності», яка характерна для моделі з 1981 року. Ducato MY2020 – це сучасна і дуже впізнавана машина серед легких комерційних автомобілів: вона може похвалитися сильною харизмою, яку ми хотіли зберегти і зміцнити. Його головна естетична особливість полягає в кузові, який складається з двох чітко визначених обсягів – верхнього і нижнього.

Сьогодні цей поділ став менше геометричним і більш динамічним завдяки новому просторовому підходу. Спереду виділяються передні стійки, які об’єднуються через м’язистий капот з передньою решіткою, конструкція якої охоплює всю передню частину уздовж лінії фар. Передня частина Ducato MY2020 відрізняється решіткою титанового кольору і лінією фар в чорному кольорі Piano, яка модернізує цю культову і відразу впізнавану особливість. Це додає автомобілю силу і рішучість, і в той же час він був розроблений, щоб захищати все всередині, як спартанський шолом, який надихнув його стиль. Завдяки м’язистим бамперам і капоту вдалося захистити найбільш вразливі частини передньої частини, щоб тим самим зменшити витрати на ремонт для клієнтів..

Ducato MY2020 Electric: більше технологій, більше ефективності, більше рентабельності

Таким чином, новому Ducato вдається удосконалювати себе на шляху еволюції, який триває майже сорок років. Відмінна продуктивність і екологічність, велика увага до загальної вартості володіння, щоб найкращим чином задовольнити різні потреби кожного професіонала. І плюс до того сама велика лінійка для «самого передового» автомобіля, витончений і впізнаваний стиль, передові технології.

Реклама

Однак це ще не все: з цього року буде доступна для попереднього замовлення повністю електрична версія; цю версію очікують пілотні проекти, призначені для важних клієнтів, з якими будуть проводитися спільні експерименти, щоб краще зрозуміти конкретні потреби. Ducato стане першою повністю електричною моделлю Fiat Professional, спроектованою і розробленою відповідно до найпередовіших стандартів якості FCA Group.

Таким чином, Fiat Professional ділиться своєю технологічною спадщиною, щоб «зшити» електричну версію свого бестселера як індивідуальний костюм, з урахуванням потреб кожного професійного користувача в ім’я інновацій, екології та продуктивності, залишаючись вірним своїй мантрі «більше технологічності, більше ефективності, більше рентабельності» , щоб запропонувати клієнту кращий Ducato за всі часи.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно