Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Прес-реліз
  • «Хюндай Мотор Україна» запрошує власників автомобілів Hyundai оновити ПЗ та карти навігаційних пристроїв

«Хюндай Мотор Україна» запрошує власників автомобілів Hyundai оновити ПЗ та карти навігаційних пристроїв

«Хюндай Мотор Україна» запрошує власників автомобілів Hyundai оновити ПЗ та карти навігаційних пристроїв

Компанія «Хюндай Мотор Україна» оголошує про запуск програми MapCare, в рамках якої кожен власник автомобіля Hyundai, обладнаного штатними навігаційними пристроями AVN (виробництва 2010-2019 рр.), може оновити програмне забезпечення (навігаційні карти і системні файли) в найближчому офіційному сервісному центрі Hyundai. Кожен учасник програми також має право отримати довічні поновлення навігаційних систем (мінімум – 10 років).

ВІДЕО ДНЯ

MapCare – програма, розроблена міжнародною компанією HERE Technologies (займається розробкою картографічного контенту), на замовлення виробника Hyundai Motor Company для оновлення програмного забезпечення (системних файлів) і навігаційних карт для головних пристроїв Audio-Video-Navigation (AVN) на автомобілях Hyundai. Програма містить файли оновлень для всіх поколінь головних пристроїв AVN – Gen1.x, Gen2.0 та інших, виробництва компаній LG і Mobis (Південна Корея). Файли оновлень доступні як для самих перших автомобілів з пристроями AVN (Santa Fe CM F/L 2010 м.р. та IX 35 EL 2010 м.р.), так і для самих нових моделей (Kona OS EV та Santa Fe TM). Оновлення карт охоплюють всю Європу (понад 45 держав), включно з Україною та сусідні країни.

«Хюндай Мотор Україна» запрошує власників автомобілів Hyundai оновити ПЗ та карти навігаційних пристроїв – 01
Реклама

Щоб оновити програмне забезпечення головних пристроїв, власникам автомобілів Hyundai необхідно звернутися до найближчого офіційного сервісного центру дилерської мережі «Хюндай Мотор Україна». Вартість процедури оновлення – 120 гривень. Детальніше про процес оновлення ПЗ AVN можна дізнатися у офіційних дилерів Hyundai в Україні. 

Детальну інформацію можна отримати в автосалоні компанії «Захід Авто-М» за адресою: м. Мукачево, Автоград, вул. Автомобілістів, 3. Тел. (03131) 3-18-50, http://zet.hyundai.com.ua/
Компанія ТOВ «Хюндай Мотор Україна» – офіційний дистриб’ютор автомобілів бренду HYUNDAI в Україні. Дилерська мережа компанії є однією з найбільш розгалужених, що дозволяє надавати клієнтам повний комплекс послуг з продажу та сервісного обслуговування автомобілів Hyundai на рівні кращих європейських і світових стандартів.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно