Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Спорт
  • "Ужгород" зазнав чергової поразки та залишається на дні турнірної таблиці

"Ужгород" зазнав чергової поразки та залишається на дні турнірної таблиці

"Ужгород" зазнав чергової поразки та залишається на дні турнірної таблиці

ФК "Ужгород" подолав відстань в 1499 км, щоб зіграти календарний матч в Краматорську Донецької області. Прибули гості вже без Іваниці – головний тренер відправлений у відставку. Також ще одним болючим ударом став відхід Пуканича – слідом за Чонкою він теж покинув клуб. Новачки Першої ліги одним махом залишилися без кращого бомбардира, асистента і самого досвідченого гравця.

ВІДЕО ДНЯ

ФК "Краматорськ", в свою чергу, починав без дискваліфікованого центрхава Підручного, що сповна компенсувалося присутністю досвідчених вже Вітенчука і Сеницького. І головне – попереду вийшов не Єрмоленко, а юний Гунічев. Не зовсім традиційний форвард, а, скоріше, граючий на ривку атакуючий хавбек.

Читайте також:
ФК "Ужгород" отримав нового тренера
Реклама

Уже в дебюті оборона гостей пережила кілька неприємних миттєвостей. Захисник К.Прокопчук, з лонгболла якого і був зароблений корнер, сам пішов на подачу і головою спрямував м’яч у сітку – 1:0. На куражі відразу кілька атак провели господарі, після удару Дорошенка м’яч навіть влучив у поперечину. І ось Агапов в боротьбі із захисником заробив пенальті, і Вітенчук впевнено його реалізував – 2:0.

Тренерський штаб гостей відреагував заміною відразу ж – Сартіну замінив Кобеляш, задня лінія закарпатців кілька разів перетасувалася. Однак свої моменти господарі не реалізували, після удару Гунічева м’яч влучив у поперечину, пару раз гаряче було після декількох стандартів.

Реклама

І ось тут нагадав про себе ФК "Ужгород". Якщо Пиняшко кілька разів загострював без завершення, то Хомченко, видряпавши м’яч в центрі поля, ухитрився вистелити розрізну передачу на Гайдучика, і Микола в оточенні двох захисників спокійно прийняв і розстріляв ворота десь з лінії штрафного – 2:1. Гра раптово перестала бути томною! Єдине, що турбувало – як ФК "Ужгород" в урізаному складі перенесе довгу дорогу? І справді, незабаром, здалося, через спеку впав на газон Хомченко і його довелося охолоджувати крижаними мішками. На другий тайм гості задумували гідну відповідь краматорчанам.

Другий тайм значно пожвавили заміни від Городова: відразу кілька раз проходи з ударами видавав новачок-півзахисник Ндукве, а Єрмоленко відразу після заміни виявився в епіцентрі боротьби. Коли ж Ндукве подав один з кутових, Прокопчук цілком міг оформляти дубль, але м’яч лише чиркнув кутовий. А після одного зі штрафних Дорошенко вже в кінцівці гри Гунічев віддавав під удар Вітенчуку, і тут голкіпер Ющишин потягнув дуже складний м’яч. Щоб буквально через дві хвилини пропустити легкий!

Після поперечного пасу Ндукве, здорово увійшов в гру, Гунічев точно пробив низом і воротар пустив м’яч під собою – 3:1. Здавалося, це перемога, але після навісу Ряшко зі штрафного захисники господарів не встежили за Шкіндером (3:2) і зробили собі проблему на останні хвилини. Але більше вони не помилялися, хоч і полоскотали нерви своїм тренерам і вболівальникам.

Реклама

12 очок набирає ФК "Краматорськ" і залишається в групі лідерів, а ось ФК "Ужгород" з 1 очком залишається на дні турнірної таблиці.

Раніше повідомлялось, що ФК "Ужгород" розірвало контракт із капітаном команди.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно