Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

"Ужгород" на виїзді здобув вольову перемогу над "Оболонню"

"Ужгород" на виїзді здобув вольову перемогу над "Оболонню"

Закарпатська команда здобула звитягу у виїзному матчі 18 туру Першої ліги проти київської “Оболоні”.

ВІДЕО ДНЯ

Перший небезпечний момент у матчі створили господарі вже на старті матчу: Іван Матяж на 3 хвилині пробив злету поряд зі стійкою. На 22 хвилині ще одну хорошу нагоду не використали гравці київської команди. Після прострілу з флангу з декількох метрів пробивав Олександр Батальський, проте не влучив.

Читайте також:
Ведучий програми "Трендець" побував у "Мункач футбольній академії"
Реклама

Іван Матяж на 26 хвилині поєдинку намагався перевірити реакцію Михайла Готри ще раз, але і цьому епізоді забракло точності. Ужгородці прагнули відповісти контрвипадами, проте на завершальній стадії не виходило віддати точну передачу.

А наприкінці першої половини підопічні Богдана Блавацького реалізували свій шанс. Після навісу Віктора Ряшка зі стандарту у штрафному майданчику найспритнішим виявився Микола Гайдучик, який випередив на ближній стійці кіпера "Оболоні" – 0:1.

Реклама

У другому таймі на 54 хвилині хорошу можливість для взяття воріт мав Сергій Машталір, який пробивав лівою з-за меж штрафної. Голкіпер Назарій Федорівський відбив удар низом у самісінький кут.

На 60 хвилині арбітр сміливо міг призначати пенальті у ворота "Оболоні", – зазначає пресслужба ФК "Ужгород". Микола Гайдучик боровся у штрафному майданчику проти оборонця і м’яч влучив у руку гравцю. Однак свисток рефері промовчав.

Заключні хвилини команди провели у боротьбі. "Пивовари" намагалися насідати на ворота ужгородців, однак команда в обороні грала злагоджено.

Реклама

У підсумку, вдалося здобути важливу виїзну перемогу. Тепер у закарпатської команди 12 залікових балів. Ужгородці продовжують залишатися на останній сходинці, однак тепер суттєво скоротили відставання від конкурентів.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно