Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

"Ужгород" на виїзді зіграв внічию проти "ВПК-Агро"

"Ужгород" на виїзді зіграв внічию проти "ВПК-Агро"

У матчі 20 туру Першої ліги “Ужгород” на виїзді зіграв внічию проти “ВПК-Агро”. Закарпатська команда першою пропустила, однак відігралася і могла вирвати перемогу у поєдинку.

ВІДЕО ДНЯ

Під час стартової десятихвилинки команди не форсували подій, придивляючись одна до одної. “Ужгородці” намагалися звикнути до досить важкого стану газону на стадіоні “Метеор”.

На 8 хвилині поєдинку спробував перевірити пильність голкіпера “ВПК-Агро” Василь Пиняшко. Гравець закарпатської команди пробивав з позиції лівого інсайду, однак Віктор Бабічин зіграв надійно, – пише пресслужба клубу.

Реклама

Господарі відповіли своїм гострим моментом на 19 хвилині. Сергій Наполов увійшов у штрафний майданчик і пробивав у дальній кут – Михайло Готра відбив.

Читайте також:
"Минай" вдома пограв "Динамо"
Реклама

А на 27 хвилині “ВПК-Агро” вийшов вперед. Після подачі з кутового у виконанні Дмитра Льопи головою м’яч у ворота перевів Даніель де Жезус.

На 31 хвилині закарпатська команда мала шанс вирівняти паритет. Віктор Ряшко звільнився з-під опіки на лівому фланзі і пробивав у дальній кут. Голкіпер з ударом впорався.

Ще один небезпечний епізод створили ужгородці на 40 хвилині. Сергій Машталір віддав діагональну передачу, Віктор Ряшко пропустив на Василя Пиняшка, а той гостро пробив у ближній кут. Кіпер м’яч зачепив, після чого він відлетів у стійку.

Реклама

Через дві хвилини Василь Пиняшко знову загрожував воротам суперника. Цього разу гравець “Ужгорода” накрутив відразу двох опонентів і пробивав у ближній кут – не точно.

У другій половині зустрічі підопічні Богдана Блавацького продовжили насідати на ворота суперника. Зокрема, моменти мали Сергій Машталір та Ілля Корнєв, однак реалізувати їх не вдалося.

А на 56 хвилині таки вдалося відновити паритет. Після прострілу Олександра Савошка з кількох метрів м’яч у ворота переправив Микола Гайдучик.

На 66 хвилині “ВПК-Агро” провів стрімку контратаку після обрізки “ужгородців”. З близької відстані пробивав Станіслав Куліш, однак Михайло Готра не дозволив супернику знову вийти вперед.

Вже через хвилину відповів “Ужгород”: злету небезпечно бив Ілля Корнєв, але Віктор Бабічин витягнув з-під поперечки.

На 85 хвилині перемогу закарпатській команді міг принести Василь Пиняшко, якого партнери вивели віч-на-віч з кіпер. Однак переграти стража воріт “ВПК-Агро” з близької відстані не вийшло.

У підсумку, нічия 1:1. “Ужгород” завершує 2021 рік з 16-очковим доробком.

Реклама

Джерело: PMG.ua

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно