Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Спорт
  • Президент Федерації футболу України Андрій Павелко відвідав стадіон "Автомобіліст" в Ужгороді

Президент Федерації футболу України Андрій Павелко відвідав стадіон "Автомобіліст" в Ужгороді

Президент Федерації футболу України Андрій Павелко відвідав стадіон "Автомобіліст" в Ужгороді
ВІДЕО ДНЯ

Сьогодні, 21 травня, президент Федерації футболу України, народний депутат України Андрій Павелко провів зустріч з головою ФФЗ Іваном Дураном. Андрій Павелко, між іншим, перебуває у нашій області ще від вчорашнього дня. Нагадаємо, у п’ятницю у рамках робочого візиту до Хуста завітав комітет з питань бюджету Верховної Ради України, головою якого є Андрій Павелко.

Сьогодні ж, у стінах Закарпатської ОДА пройшло засідання бюджетного комітету ВРУ, на якому високопосадовці приймали рішення щодо державної підтримки пріоритетних інвестиційних проекті в області, – зазначає Федерація футболу Закарпаття.

Реклама

Очільник Федерації футболу також не оминув увагою відновлений ужгородський стадіон “Автомобіліст”. Разом з головою ФФЗ Іваном Дураном вони вручили юним футболістам місцевої ДЮСШ комплект м’ячів. Батьки дітей, які теж були присутні на зустрічі, закидали Андрія Павелка запитаннями різного характеру: “А що буде з “Говерлою?”, “Чи можете чимось допомогти?”. Відповідь послідувала миттєво: “З такими клубами важко щось вирішити. Думаю, нам варто рухатися у іншому напрямку. Працювати з командами, які не мають великих фінансових труднощів. Яскравий тому приклад – ФК “Олександрія”. Гадаю, й на Закарпатті незабаром з’явиться якісна команда”. Лунали також і коментарі, що стосувались останніх новин з табору Національної збірної: “Дякуєм Вам, що помирили Ярмоленка та Степаненка, бо ми вже хвилюватися почали напередодні Євро”, – у жартійвлий формі висловив вдячність один з батьків юних футболістів.

Сам же Андрій Васильович побажав підростаючому поколінню успіхів на футбольному шляху. Пояснив також, що часу в нього обмаль, адже сьогодні на нього ще чекає почесна місія – вручати переможцям у Львові Кубок України.

Реклама

Про мету візиту Андрій Павелко розповідає лаконічно: “Ми встигли ознайомитись з роботою місцевих футбольних тренерів, оцінити тутешню спортивну інфраструктуру, зокрема обговорити деталі проекту реконструкції стадіону “Карпати”, що у Хусті”.

На запитання про враження від стадіону “Автомобіліст”, який, до слова, відроджений зусиллями футбольних мецентаів, Павелко віддає належне насамперед підготовці футбольного поля: “Відверто кажучи, давно не бачив газону такої якості. Подібні поля повинні бути стандартами для Прем’єр-Ліги”, – підсумував керівник Федерації.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно