Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Спорт
  • В Ужгороді розпочнеться всеукраїнський велозаїзд "Вишиваний шлях"

В Ужгороді розпочнеться всеукраїнський велозаїзд "Вишиваний шлях"

В Ужгороді розпочнеться всеукраїнський велозаїзд "Вишиваний шлях"

11 червня о 10.30 ранку на Театральній площі в Ужгороді зберуться справжні фанати велосипедних мандрів, щоб почати свою грандіозну всеукраїнську велопригоду - подорож маршрутом "Вишиваний Шлях". Стартовий івент триватиме з 10.30 до 12.00. На заході будуть присутні зареєстровані учасники велопробігу (близько 40), організатори соціального туристичного проекту "Вишиваний Шлях", представники міської адміністрації, волонтери, громадськість.

ВІДЕО ДНЯ

Координатор Катерина Ганус проведе коротку презентацію проекту, а представник ужгородської вело спільноти Едуард Татуревич проведе міні- лекцію про безпеку руху під час масових вело-заходів. Очікується також вітальне слово від представника Ужгородської міської рали

Під час заходу планується проведення флешмобу, під час якого учасники, волонтери та усі присутні формуватимуться у великі літери "СТАРТ", які символізуватимуть урочистий початок велопригоди. Флешмоб фотографуватимуть квадрокоптери згори.

Реклама

Безпосередній від’їзд учасників (старт велопробігу) відбудеться о 12.00. Від Ужгорода група першопрохідців "Вишиваного Шляху" прямуватиме до Мукачева, там їх зустріне місцевий координатор, який проведе екскурсію містом. Перша ночівля групи передбачена на території замку кохання Сент-Міклош у с. Чинадієво.

Серед наступних зупинок на маршруті – Львів, Почаїв, Кременець, Острог, Житомир, Радомишль тощо.

Реклама

Протягом 18 днів учасники заходу відкриватимуть для себе незвідану Україну, проїжджатимуть повз безліч цікавих пам’яток та гарних місць. Фінішує група 28 червня у Києві на Майдані Незалежності, де зустрічається з велосипедистами, що паралельно долали іншу половину маршруту – з Харкова до Києва.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно