Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Гандболістки з Ужгорода поступились львівській "Галичанці"

Гандболістки з Ужгорода поступились львівській "Галичанці"
Фото: Роман Шарій

Сьогодні у Львові завершився ІІІ-тур жіночої Суперліги, де карпатські вовчиці вкотре продемонстрували, що львівська фортеця не така вже й неприступна.

ВІДЕО ДНЯ

Самовіддача карпатівок була неймовірна, кожна з них прагнула продемонструвати всі свої вміння та показати відмінну гру, і зуміли здорово струснути позолочений пил з голів галичанок, – стверджує прес-служба ГК "Карпати".

Підопічним Бориса Петровського не вистачило зовсім трішки, хоча й команда суттєво омолодилась, проте досвідчені Ірина Компанієць, Анна Лезінська та Яна Готра вчотирьох із голкіпером Іриною Яблонською-Бобаль полоскотали нерви гандболісткам із міста Лева. До слова, Ірина Компанієць і зробила "левову частку" роботи в атаці, забивши у ворота львів’ян 13 голів. Проте не слід й забувати всі ступені оборонного механізму Карпат, де в центральній частині здорово діяли Мелекесцева-Компанієць-Білик-Лезінська.

Реклама

Нехай не так і багато в Україні видовищних матчів та кваліфікованих суддів, щоб рівень вітчизняного гандболу зміг конкурувати із європейськими грандами, а для національної збірної ця гра стала чудовим показником наших реалій. Європейські збірні грають товариські матчі, розумно використовуючи паузи в міжнародному календарі, а в Україні грають матчі внутрішнього чемпіонату, датами яких безпідставно бавиться керівництво ФГУ.

Загалом, в турнірній таблиці з’явився лідер – "Галичанка", яка після шести матчів набрала максимум очок, а ужгородські "Карпати" опустились до третьої сходинки, відстаючи від Дніпрянки по "забитих-пропущених", але так триватиме тільки матчів VI-го туру, де закарпатки вирушать до столиці за черговими очками Суперліги.

Реклама

Не слід сумувати й закарпатським вболівальникам, оскільки вже на початку листопада карпатівки вдома прийматимуть херсонську "Дніпрянку", а також розпочнуть свій шлях в єврокубках. 

Галичанка - Карпати 22:18 (10:7)

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно