Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Спорт
  • В Ужгороді живе одна з найтитулованіших танцювальних пар України

В Ужгороді живе одна з найтитулованіших танцювальних пар України

Одна із найтитулованіших танцювальних пар України, 10-разові національні Чемпіони, бронзові призери Чемпіонатів світу та Європи, володарі срібла Кубку світу… Ось далеко не увесь список досягнень іменитих ужгородців Володимира Лятова та Вероніки Мишко. Спортсмени у парі виходять на паркет уже 21 рік. Секрет такої спортивної вірності – у згуртованому колективі та тренерським зусиллям Олександри Мишко.

ВІДЕО ДНЯ

Вероніку до танцювального класу привело саме життя: її батьки – тренери танцювального спорту. А от Володя потрапив на заняття завдяки сестрі, яка бачила у братові зірку паркету. Після 9 класу школи, хлопець вступив до училища культури на хореографічну спеціальність, а потім – на факультет здоров’я людини УжНУ. Вероніка ж з 7-го класу хотіла стати хірургом. Втім, перемогла любов до танців, але медичне спрямування залишилося: дівчина здобувала спеціальність «фізична реабілітація». Крім того, навчалася і на факультеті міжнародних відносин. І увесь цей час, танцювальна пара Лятов-Мишко підкорювали паркети турнірів різного ґатунку.

Читайте також:
В області діє унікальний танцювальний табір
Реклама

Об’єднує наших спортсменів і клуб спортивного танцю «Грація», у якому Вероніка і Володя уже навіть працюють тренерами. ід час складного тренувального процесу та виступів на найвищому рівні, ужгородських танцюристів рятує позитивний погляд на життя та гумор. Саме завдяки жартам вдається долати стресові ситуації.

У 2016-му танцювальна пара Лятов-Мишко стали абсолютними Чемпіонами та володарями Кубку України, вигравши стандартну, латиноамериканську та програму 10 танців. Таке трапилося вперше за історію держави. Попереду – амбітні цілі, спортсмени запевняють: ще протягом кількох років закарпатці зможуть стежити за їх активною танцювальною кар’єрою. Більше про найтитулованішу танцювальну пару країни – у сюжеті.

Реклама
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно