Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Домашня нутелла: як приготувати цей смаколик в домашніх умовах

Домашня нутелла рецепт
Фото: Depositphotos

Нутелла в домашніх умовах готується доволі просто. Єдина відмінність від магазинної, в неї не додають горіхи.

Нещодавно видання публікувало рецепт млинців від відомого шеф-кухаря Євгена Клопотенка. Особливо вони смакують з різними джемами та нутеллою. Тому ми вирішили, чому б нам не розповісти, як приготувати її в домашніх умовах.

ВІДЕО ДНЯ

Домашня нутелла без горіхів готується двома способами: з варінням та без. Ми подаємо рецепт саме з варінням, оскільки в такому вигляді вона максимально схожа на магазинну.

Читайте також:
Швидка піца на сковороді: всього 10 хвилин, кілька інгредієнтів і вона готова
Реклама

З чого готується домашня нутелла

Список продуктівКількість
Какао (порошок)40 грамів
Масло вершкове150 грамів
Цукор50 грамів
Сухе молоко40 грамів
Цукор ванільний1 чайна ложка
Молоко1 склянка
Борошно1 столова ложка
СільДрібка
Список інгредієнтів для нутелли в домашніх умовах

Рецепт домашньої нутелли

  1. Молоко повинно бути кімнатної температури. Розтопіть вершкове масло з цукром та змішайте його з молоком.
  2. Далі всипте ванільний цукор та знову все перемішайте.
  3. Візьміть більшу миску, щоб легше було вимішувати. Всипте какао, борошно та сухе молоко. Буквально трішки посоліть та гарно перемішайте.
  4. З’єднайте рідкі та сипучі інгредієнти та перекрутіть все блендером.
  5. Далі майже готову нутеллу поставте на повільний вогонь та варіть 8-10 хвилин. Опісля дайте їй настоятись хоча б 20-30 хвилин.
Реклама

Пам’ятайте, що цей смаколик потрібно спожити за 1-2 дні та зберігати в холодильнику. Домашня нутелла має обмежений строк придатності.

Раніше видання публікувало один цікавий рецепт з лаваша, який сподобається всім.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно