Домашня нутелла: як приготувати цей смаколик в домашніх умовах
Нутелла в домашніх умовах готується доволі просто. Єдина відмінність від магазинної, в неї не додають горіхи.
Нещодавно видання публікувало рецепт млинців від відомого шеф-кухаря Євгена Клопотенка. Особливо вони смакують з різними джемами та нутеллою. Тому ми вирішили, чому б нам не розповісти, як приготувати її в домашніх умовах.
ВІДЕО ДНЯДомашня нутелла без горіхів готується двома способами: з варінням та без. Ми подаємо рецепт саме з варінням, оскільки в такому вигляді вона максимально схожа на магазинну.
РекламаЗ чого готується домашня нутелла
Список продуктів | Кількість |
Какао (порошок) | 40 грамів |
Масло вершкове | 150 грамів |
Цукор | 50 грамів |
Сухе молоко | 40 грамів |
Цукор ванільний | 1 чайна ложка |
Молоко | 1 склянка |
Борошно | 1 столова ложка |
Сіль | Дрібка |
Рецепт домашньої нутелли
- Молоко повинно бути кімнатної температури. Розтопіть вершкове масло з цукром та змішайте його з молоком.
- Далі всипте ванільний цукор та знову все перемішайте.
- Візьміть більшу миску, щоб легше було вимішувати. Всипте какао, борошно та сухе молоко. Буквально трішки посоліть та гарно перемішайте.
- З’єднайте рідкі та сипучі інгредієнти та перекрутіть все блендером.
- Далі майже готову нутеллу поставте на повільний вогонь та варіть 8-10 хвилин. Опісля дайте їй настоятись хоча б 20-30 хвилин.
Пам’ятайте, що цей смаколик потрібно спожити за 1-2 дні та зберігати в холодильнику. Домашня нутелла має обмежений строк придатності.
Раніше видання публікувало один цікавий рецепт з лаваша, який сподобається всім.