Готуйте відразу подвійну порцію: домашні сирні рогалики за рецептом Лілії Цвіт
Сьогодні ми розповімо про смачні домашні рогалики. Готуються вони на сирному тісті з доступних інгредієнтів. В них хрустка скоринка та ніжна серединка.
Авторкою рецепта є відома кулінарна блогерка Лілія Цвіт. Вона детально розповіла, які інгредієнти потрібні та показала відеорецепт приготування.
ВІДЕО ДНЯПриблизна кількість інгредієнтів на 24-28 штук домашніх рогаликів:
- 300 грамів кисломолочного сиру (бажано домашнього, але може бути й магазинний),
- 150 грамів масла вершкового,
- 250 грамів борошна,
- 1 чайна ложка розпушувача,
- 100 грамів цукру.
Домашні сирні рогалики готуємо за таким рецептом
- Покладіть у миску сир, додайте розтоплене масло та перетріть все до однорідної маси.
- Додайте у сирну масу борошно та розпушувач. Замісіть тісто. Кількість борошна може відрізнятись від рецептурної, адже все залежить від того, на скільки вологий сир.
- Посипте робочу поверхню борошном, покладіть на неї половину тіста та розкатайте (товщина до 0,5 см).
- Виріжте круг за тарілкою, щоб краї були рівні.
- Тепер цей круг розріжте на 8 рівних частин (мов піцу).
- Посипте цукром.
- Кожен трикутник закрутіть у рогалик та вмочіть його в цукор.
- Поставте рогалики на деко, застелене пергаментом, але зберігайте відстань.
- Випікайте при 170 градусах орієнтовно 20-30 хвилин.
Дивіться відеорецепт сирних рогаликів.
Раніше видання публікувало рецепт, як за 10 хвилин приготувати плавлений сир вдома.