Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 308 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 16 000+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 15 100+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1800+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Поради
  • Великдень 2024: що треба додати до паски, щоб вона довго не черствіла

Великдень 2024: що треба додати до паски, щоб вона довго не черствіла

Що додати до паски, щоб вона не черствіла і не кришилася

Одним із головних атрибутів Великодня є паска. Чимало господинь готують випічку самостійно і шкають рецепт паски, а не купують її в магазинах.

Але рецепт паски ми вже публікували раніше, тому зараз розповімо про те, що слід додати до паски, аби вона залишалась пухкою і довго не черствіла. Адже чимало українок печуть її за кілька днів до Великодня — у Чистий четвер.

ВІДЕО ДНЯ

Насамперед досвідчені господині зазначають, що для тіста треба використовувати борошно вищого ґатунку. Також є один лайфхак, щоб великодній хліб довго залишився свіжим — тісто можна додати вершкове масло.

Читайте також:
Сирна запіканка на Великдень 2024: простий рецепт смачної страви
Реклама

Аби паска довго не черствіла, то під час приготування тісто треба кілька разів обминати руками, коли воно підходить. Таким чином тісто насичиться киснем. Дехто ще додає до тіста кілька крапель горілки, аби паска довше зберігалась свіжою.

Також дуже важливий сам процес випікання, адже треба слідкувати, щоб паска не пересушилась. Випікати трбе залежно від того, наскільки піднялось тісто, при температурі від 180 до 200 градусів.

Реклама

Якщо ви ще не обрали рецепт паски на Великдень 2024, то пропонуємо скористатися цим рецептом.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно