Попереду Страсний тиждень: що приготувати пісне в цей час
Страсний тиждень — це особливий час для православних християн, час духовного очищення та підготовки до Великодня.
У ці дні віруючі дотримуються особливо суворого посту. Дехто вживає лише сирі овочі та фрукти, хліб і воду. Частина віруючих повністю відмовляються від їжі в Страсну п’ятницю, найскорботніший день тижня.
ВІДЕО ДНЯВажливо пам’ятати, що піст — це не лише обмеження в їжі, а й духовна практика, спрямована на очищення душі та єднання з Богом.
Пропонуємо одну просту пісну страву, яку можна приготувати у період Страсного посту.
Реклама
Читайте також:
Пісний салат з авокадо та горіхами
Інгредієнти:
Реклама- свіжий салат — 120 грамів,
- авокадо — 1 шт.,
- волоські горіхи — 30 грамів,
- оливкова олія та трішки оцту — для заправки,
- сіль.
Рецепт приготування дуже простий:
- Промийте салат під проточною водою та дрібно поріжте.
- Очистьте авокадо, вийміть кісточку, а м’якоть поріжте на невеликі кубики.
- Подрібність ножем горіхи.
- Змішайте у мисці салат, авокадо та горіхи. Заправте олією та оцтом (їх потрібно зовсім мало).
- Посоліть за смаком.
Раніше видання інформувало, що приготувати у Великий піст.