Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 312 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 15 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 15 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 13 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 2000+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Як зробити глазур на паску: рецепт простої, але смачної глазурі

Як зробити глазур на паску: рецепт простої, але смачної глазурі
Фото: Depositphotos

Публікуємо рецепт, як зробити глазур на паску, щоб вона була смачною та мала гарний вигляд.

Паска — це не просто випічка, а символ Великодня, що знаменує собою перемогу життя над смертю. У деяких регіонах України паску прикрашають глазур’ю, яка додає їй не тільки апетитного вигляду, але й солодкого смаку.

ВІДЕО ДНЯ

У цій статті ми подаємо рецепт, як зробити глазур на паску. Але насамперед зазначимо, що таких рецептів є безліч. Адже дехто робить цукрову глазур, інші — шоколадну, треті — білкову. А ще є сирна глазур, білкова з додаванням желатину чи на водяній бані… Словом, безліч видів. Ми ж опублікуємо рецепт найбільш простої, але не менш смачної глазурі.

Читайте також:
Скільки коштує паска, якщо її купляти в інтернет-магазині
Реклама

Як зробити білкову глазур на паску

Кількість інгредієнтів залежить від об’єму глазурі, який вам потрібно зробити.

Для приготування візьміть:

Реклама
  • 2-3 яєчні білки,
  • 200 грамів цукрової пудри,
  • пів чайної ложки лимонного соку,
  • кілька чайних ложок води (за необхідності).

Рецепт приготування:

  1. Гарно збийте білки, цукрову пудру та лимонний сік. Повинна вийти біла густа кремоподібна маса.
  2. Злегка розбавте її водою до консистенції сметани. Воду можна не використовувати, якщо взяти трохи менше цукрової пудри.
Реклама

Наносити глазур потрібно вже на охолоджену паску.

Раніше повідомлялось, що треба додати до паски, щоб вона довго не черствіла.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно