Як зробити глазур на паску: рецепт простої, але смачної глазурі
Публікуємо рецепт, як зробити глазур на паску, щоб вона була смачною та мала гарний вигляд.
Паска — це не просто випічка, а символ Великодня, що знаменує собою перемогу життя над смертю. У деяких регіонах України паску прикрашають глазур’ю, яка додає їй не тільки апетитного вигляду, але й солодкого смаку.
ВІДЕО ДНЯУ цій статті ми подаємо рецепт, як зробити глазур на паску. Але насамперед зазначимо, що таких рецептів є безліч. Адже дехто робить цукрову глазур, інші — шоколадну, треті — білкову. А ще є сирна глазур, білкова з додаванням желатину чи на водяній бані… Словом, безліч видів. Ми ж опублікуємо рецепт найбільш простої, але не менш смачної глазурі.
Як зробити білкову глазур на паску
Кількість інгредієнтів залежить від об’єму глазурі, який вам потрібно зробити.
Для приготування візьміть:
Реклама- 2-3 яєчні білки,
- 200 грамів цукрової пудри,
- пів чайної ложки лимонного соку,
- кілька чайних ложок води (за необхідності).
Рецепт приготування:
- Гарно збийте білки, цукрову пудру та лимонний сік. Повинна вийти біла густа кремоподібна маса.
- Злегка розбавте її водою до консистенції сметани. Воду можна не використовувати, якщо взяти трохи менше цукрової пудри.
Наносити глазур потрібно вже на охолоджену паску.
Раніше повідомлялось, що треба додати до паски, щоб вона довго не черствіла.