Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 308 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 16 000+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 15 100+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1800+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Як приготувати домашній майонез: простий рецепт із жовтків

Домашній майонез: рецепт

Чимало українців полюбляють готувати різноманітні соуси із натуральних продуктів. Адже так і смак кращий, і користі від страв більше. Тому пропонуємо рецепт домашнього майонезу.

В інтернеті можна знайти безліч рецептів. Ми ж пропонуємо простий рецепт майонезу із жовтків, який доповнить ваші страви і неабияк смакуватиме.

ВІДЕО ДНЯ

Інгредієнти:

  • 1 жовток курячого яйця;
  • пів чайної ложки гірчиці;
  • 10 мл оливкової олії;
  • пів чайної ложки лимонного соку;
  • сіль та цукор за смаком.
Читайте також:
Як приготувати лисички: два смачні рецепти
Реклама

Домашній майонез із жовтків: рецепт

  1. Жовток треба добряче збити вінчиком разом із гірчицею, дрібкою солі та цукру.
  2. У збиту до однорідності масу потихеньку треба влити оливкову олію. Далі знову слід збити масу, але не надто швидко.
  3. Коли маса почне прилипати до вінчика, це означатиме, що майонез готовий.
  4. Якщо хочете, аби домашній майонез був світлий, схожим кольором до магазинного, то до нього треба додати трошки лимонного соку або ж яблучного оцту.

Нагадаємо, раніше видання писало, як приготувати хрусткі малосольні огірки.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно