Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 308 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 16 000+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 15 100+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1800+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Сирники по-домашньому: простий рецепт смачної страви

Сирники по-домашньому: простий рецепт смачної страви

Сирники — це дуже легка у приготуванні і дуже смачна страва. Сирники полюбляють як діти, так і дорослі.

Рецептів сирників є чимало. Однак ми подамо перевірений рецепт сирників по-домашньому. Повірте, буде дуже смачно.

ВІДЕО ДНЯ

Інгредієнти

  • 350 грам сиру;
  • 2 курячі яйця;
  • 2 столові ложки цукру;
  • 6 столових ложок борошна;
  • 5 столових ложок соняшникової олії.
Читайте також:
Як приготувати домашній майонез: простий рецепт із жовтків
Реклама

Рецепт сирників

  1. Сир поставте у глибоку ємність і добре розімніть, аби не було грудочок. Важливо, аби сир не був ні надто вологим, ні надто сухим.
  2. Додайте до сиру курячі яйця та цукор, ретельно все перемішайте.
  3. У сирну масу додайте 5 ложок борошна. Важливо, аби борошна було достатньо, бо якщо його буде замало, або ж забагато, то потім сирники не триматимуть форму.
  4. Сформуйте із сирної маси сирники. Потім на тарілку додайте 1 ложку борошна і сформовані кульки обваляйте в борошні.
  5. Вилийте на сковорідку олію. Коли вона підігріється — викладайте сирники. Обжарюйте сирники з обох сторін впродовж 1-2 хвилин до появи золотистої скоринки.
  6. При подачі можете додати сметану, йогурт, варення або згущене молоко. На ваш смак. Смачного.

Нагадаємо, раніше PMG.ua писало про те, як приготувати хрусткі малосольні огірки.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно