Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 310 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 17 400+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 15 800+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 15 000+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1800+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Поради
  • Чого раніше цього не знали? Що додати в курячі котлети, щоб вони були соковиті

Чого раніше цього не знали? Що додати в курячі котлети, щоб вони були соковиті

Чого раніше цього не знали? Що додати в курячі котлети, щоб вони були соковиті

Курячі котлети під час приготування інколи можуть вийти надто сухі. Але є кілька порад, які дадуть змогу зробити їх більш соковитими.

У цій статті поговоримо про те, що можна додати в курячі котлети, щоб вони були соковиті завжди.

ВІДЕО ДНЯ

Перевірений спосіб — це використання вершкового масла. Просто необхідно покласти маленький шматочок масла всередину кожної котлети перед смаженням.

Читайте також:
Дуже вдалий рецепт: як готується аджика на зиму з помідорів
Реклама

Це маленьке «серце» з масла розтане в процесі готування, роблячи котлету неймовірно соковитою і ароматною. До того ж масло додає насиченого смаку, що робить страву ще більш апетитною.

Ще одна порада — у фарш для курячих котлет варто додати трохи замоченого в молоці хліба. Це класичний трюк, який використовували ще наші бабусі, і він досі працює. Хліб допомагає утримати вологу всередині котлети, що дозволяє їй залишатися соковитою навіть після тривалого смаження.

Реклама

Раніше видання розповідало, як приготувати зелені помідори на зиму.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно