Мариновані сливи з гвоздикою на зиму: простий рецепт
Серпень — сезон слив. Тому багато господинь шукають рецепт маринованих слив. Розповідаємо, як приготувати цей смаколик на зиму.
Приготування маринованих слив на зиму багато часу не займе — всього близько 40 хвилин. Але перед початком приготування треба назбирати ці фрукти. Подаємо рецепт маринованих слив на зиму на 3-літрову банку.
ВІДЕО ДНЯІнгредієнти
- сливи — 800-900 грам;
- вода — 1 літр;
- цукор — 300 грам;
- гвоздика — 15 штук;
- кориця — 1 чайна ложка.
Читайте також:
Сливи мариновані на зиму: рецепт
- Сливи треба добре помити і викласти на паперовий рушник.
- Далі слід щільно заповнити ними підготовану заздалегідь банку.
- Наступний крок — це приготування маринаду. Для цього потрібно налити воду у каструлю, додати гвоздику, цукор та корицю. Цю суміш треба довести до кипіння і дати кілька хвилин прокипіти.
- Потім сливи треба зилити цим маринадом і стерилізувати близько 30 хвилин. А далі закрити і все — мариновані сливи готові.
Нагадаємо, раніше ми розповідали, що додати в курячі котлети, щоб вони були соковиті.