Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 310 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 17 400+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 15 800+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 15 000+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1800+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Мариновані сливи з гвоздикою на зиму: простий рецепт

Мариновані сливи з гвоздикою на зиму: простий рецепт

Серпень — сезон слив. Тому багато господинь шукають рецепт маринованих слив. Розповідаємо, як приготувати цей смаколик на зиму.

Приготування маринованих слив на зиму багато часу не займе — всього близько 40 хвилин. Але перед початком приготування треба назбирати ці фрукти. Подаємо рецепт маринованих слив на зиму на 3-літрову банку.

ВІДЕО ДНЯ

Інгредієнти

  • сливи — 800-900 грам;
  • вода — 1 літр;
  • цукор — 300 грам;
  • гвоздика — 15 штук;
  • кориця — 1 чайна ложка.
Читайте також:
В’ялені томати: простий рецепт із помідорів
Реклама

Сливи мариновані на зиму: рецепт

  1. Сливи треба добре помити і викласти на паперовий рушник.
  2. Далі слід щільно заповнити ними підготовану заздалегідь банку.
  3. Наступний крок — це приготування маринаду. Для цього потрібно налити воду у каструлю, додати гвоздику, цукор та корицю. Цю суміш треба довести до кипіння і дати кілька хвилин прокипіти.
  4. Потім сливи треба зилити цим маринадом і стерилізувати близько 30 хвилин. А далі закрити і все — мариновані сливи готові.

Нагадаємо, раніше ми розповідали, що додати в курячі котлети, щоб вони були соковиті.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно