Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 310 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 17 400+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 15 800+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 15 000+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1800+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Як приготувати баклажани: рецепт страви, яка вразить гостей

Як приготувати баклажани: рецепт страви, яка вразить гостей

Рецептів страв із баклажанів в інтернеті є чимало. Ми ж публікуємо рецепт страви, яка ідеально підійде і на вечерю, і на святковий обід.

Йдеться про рецепт рулетиків із баклажанів. Але нічого запікати в духовці не доведеться, бо баклажани приготуємо на сковорідці. Цей рецепт простий, приготування не займе багато часу. Але повірте, що смак цієї страви приємно вразить і вас, і ваших гостей.

ВІДЕО ДНЯ

Інгредієнти

  • баклажани — 2 штуки;
  • помідори чері — 5-6 штук;
  • майонез — 2 столові ложки;
  • сметана — 2 столові ложки;
  • сіль, перець — за смаком;
  • часник — 1-2 зубчики;
  • кріп — 1 пучок;
  • олія для смаження.
Читайте також:
Яким має бути найкраще тісто на вареники та як його зробити
Реклама

Як приготувати баклажани на сковорідці: смачний рецепт рулетиків із баклажанів

  1. Для початку помийте баклажани, відріжте «хвостики» з обох сторін. Баклажани наріжте не кружечками, а смужками. Викладіть у миску і добре посоліть. Залишіть баклажани на 15 хвилин.
  2. Тим часом підготуйте інші інгредієнти. Помийте помідори та кріп. Частик почистіть.
  3. Змішайте в ємності майонез, сметану, подрібнений часник та кріп, сіль і перець.
  4. Помідори розріжте навпіл, видаливши плодоніжки.
  5. Баклажани сполосніть та просушіть на кухонному рушнику. У сковорідку налийте трохи олії і обсмажте баклажани з обох сторін. Потім викладіть їх на паперовий рушник, аби позбутись зайвої олії.
  6. Вистеліть баклажани на плоску тарілку або кухонну дощечку, щедро змастіть кожен слайс соусом зі сметани та майонезу, поставте половинку помідора і скрутіть рулетик. І все, неймовірно смачні рулетики із баклажанів готові. Смачного.

Нагадаємо, раніше видання публікувало рецепт в’ялених томатів.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно