Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 310 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 17 400+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 15 800+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 15 000+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1800+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Поради
  • Печені яблука — рецепт: дорослі хвалитимуть, а діти будуть в захваті

Печені яблука — рецепт: дорослі хвалитимуть, а діти будуть в захваті

Печені яблука рецепт
Фото: Depositphotos

Печені яблука можна приготувати буквально за декілька хвилин. Подаємо простий рецепт, який всім сподобається.

Перш ніж перейти до рецепта, варто згадати про користь. Печені яблука — справжня знахідка для тих, хто слідкує за здоров’ям. Вони містять клітковину, вітаміни та антиоксиданти, які зміцнюють імунну систему.

ВІДЕО ДНЯ

Що важливо знати — не всі яблука однаково підходять для випікання. Найкраще обирати сорти, які мають щільну текстуру і не розвалюються при термообробці.

Читайте також:
«Це божественно смачно»: рецепт ароматних яблучних кексів
Реклама

Перейдемо до самого процесу приготування. Нам знадобляться:

  • 4 середні яблука,
  • 4 чайні ложки меду,
  • 50 г волоських горіхів,
  • 1 чайна ложка кориці,
  • родзинки за смаком,
  • ваніль за бажанням.
Реклама

Рецепт, як готувати запечені яблука

  1. Спочатку потрібно ретельно вимити яблука і видалити серцевину, але так, щоб яблуко залишилося цілим. Залишіть трохи місця для начинки всередині.
  2. У кожну яблучну «чашку» кладемо чайну ложку меду, додаємо подрібнені горіхи та родзинки. Посипаємо все корицею. Для ще більшого аромату можна додати дрібку ванілі.
  3. Розігріваємо духовку до 180°C і ставимо яблука на деко або у форму для випікання. Випікаємо близько 20-25 хвилин, поки яблука не стануть м’якими, але не перетворяться на пюре.

Печені яблука готові. подавати їх до столу необхідно відразу і смакувати, поки теплі.

Раніше видання розповідало, як готується шарлотка з яблуками.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно