Як приготувати моркву по-корейськи на зиму: покроковий рецепт
Рецепт моркви по-корейськи можна легко знайти в інтернеті. Однак ми публікуємо рецепт, який перевірений роками.
Моркву по-корейськи нерідко можна побачити на столі під час застілля. І це не дивно, адже смак та аромат вражає багатьох. Зазвичай її готують напередоді застілля. Але можна приготувати моркву по-корейськи на зиму і потім вже дістати закрутки у зручний момент із комори.
ВІДЕО ДНЯПропонуємо рецепт, завдяки якому можна приготувати 2 банки такої смакоти по 0,5 л.
Для приготування потрібні такі інгредієнти:
Реклама- 900 г моркви;
- 25 мл рослинної олії;
- 50 г цукру;
- 25 мл 9% оцту;
- 4 зубчики часнику;
- 0,5 столової ложки коріандру;
- 0,5 чайної ложки солі;
- чорний перець за смаком.
Читайте також:
Морква по-корейськи: рецепт на зиму
- Спочатку простерилізуйте банки. Далі очистіть моркву, помийте її, натріть на спеціальній тертці для моркви по-корейськи. Очистіть часник, натріть на дрібній тертці.
- Додайте часник до моркви. Потім додайте цукор, сіль, перець, коріандр, оцет та олію. Добре перемішайте. Викладіть моркву у стерилізовані банки.
- Постате банки в каструлю, але перед цим застеліть її дно рушником. Налийте в каструлю воду, аби вона не доходила до горлечок банок приблизно 4-3 см. Накрийте банки з морквою кришками.
- Доведіть воду до кипіння і стерилізуйте банки біля 15 хвилин.
- Обережно дістаньте їх із каструлі, закатайте кришки, переверніть банки. Далі остудіть при кімнатній температурі і помістіть у комору. І все, морква по-корейськи на зиму готова.
Нагадаємо, раніше видання писало, як чистити білі гриби та скільки їх треба варити.