Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 310 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 17 400+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 15 800+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 15 000+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1800+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Як приготувати моркву по-корейськи на зиму: покроковий рецепт

Рецепт моркви по-корейськи

Рецепт моркви по-корейськи можна легко знайти в інтернеті. Однак ми публікуємо рецепт, який перевірений роками.

Моркву по-корейськи нерідко можна побачити на столі під час застілля. І це не дивно, адже смак та аромат вражає багатьох. Зазвичай її готують напередоді застілля. Але можна приготувати моркву по-корейськи на зиму і потім вже дістати закрутки у зручний момент із комори.

ВІДЕО ДНЯ

Пропонуємо рецепт, завдяки якому можна приготувати 2 банки такої смакоти по 0,5 л.

Для приготування потрібні такі інгредієнти:

Реклама
  • 900 г моркви;
  • 25 мл рослинної олії;
  • 50 г цукру;
  • 25 мл 9% оцту;
  • 4 зубчики часнику;
  • 0,5 столової ложки коріандру;
  • 0,5 чайної ложки солі;
  • чорний перець за смаком.
Читайте також:
Опеньки мариновані: рецепт на зиму та скільки їх варити
Реклама

Морква по-корейськи: рецепт на зиму

  1. Спочатку простерилізуйте банки. Далі очистіть моркву, помийте її, натріть на спеціальній тертці для моркви по-корейськи. Очистіть часник, натріть на дрібній тертці.
  2. Додайте часник до моркви. Потім додайте цукор, сіль, перець, коріандр, оцет та олію. Добре перемішайте. Викладіть моркву у стерилізовані банки.
  3. Постате банки в каструлю, але перед цим застеліть її дно рушником. Налийте в каструлю воду, аби вона не доходила до горлечок банок приблизно 4-3 см. Накрийте банки з морквою кришками.
  4. Доведіть воду до кипіння і стерилізуйте банки біля 15 хвилин.
  5. Обережно дістаньте їх із каструлі, закатайте кришки, переверніть банки. Далі остудіть при кімнатній температурі і помістіть у комору. І все, морква по-корейськи на зиму готова.

Нагадаємо, раніше видання писало, як чистити білі гриби та скільки їх треба варити.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно