Як приготувати сирний суп, щоб він мав ідеальний вершковий смак
Приготувати сирний суп доволі легко. Можливо, єдиною складністю є правильно «ввести» сир, щоб він повністю розчинився і не було грудочок.
Розгляньмо, як зробити так, щоб сирний суп мав той самий ніжний і вершковий смак, про який мріють усі.
ВІДЕО ДНЯОсновний інгредієнт страви — це, звісно, сир. І від того, який вид оберете, залежатиме підсумковий смак страви. Найкраще для рецептури підійде плавлений сирок, який забезпечить ніжну текстуру.
РекламаІнгредієнти:
- 2 плавлені сирки (приблизно по 100-150 г кожен),
- 4 картоплини,
- 1 морква,
- 1 цибулина,
- 2-3 зубчики часнику,
- 1 л води або бульйону (курячого чи овочевого),
- сіль і перець за смаком.
Рецепт сирного супу
- Картоплю очистіть, наріжте кубиками середнього розміру.
- Моркву натріть на великій тертці.
- Цибулю дрібно наріжте.
- Часник подрібніть або натріть на дрібній тертці.
- Готуємо основу супу. Закип’ятіть воду або бульйон у каструлі. Додайте нарізану картоплю і варіть близько 10 хвилин, поки вона не стане м’якою.
- Приготування засмажки: розігрійте сковороду з невеликою кількістю рослинної олії або вершкового масла. Додайте цибулю і обсмажуйте до прозорості (приблизно 3-4 хвилини). Додайте моркву та часник, обсмажуйте ще 5 хвилин до м’якості.
- Найважливіший момент — додавання сирків і спецій. Перекладіть засмажку в каструлю з картоплею. Наріжте плавлені сирки кубиками (для легшого розчинення) і додайте в суп. Постійно помішуючи, варіть на невеликому вогні, поки сирки повністю не розчиняться в бульйоні.
- Додайте сіль і перець за смаком. Готуйте ще 2-3 хвилини, поки всі смаки не змішаються.
Раніше ми розповідали, як приготувати цукрове печиво вдома.