Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 312 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 15 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 15 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 13 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 2000+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Як приготувати сирний суп, щоб він мав ідеальний вершковий смак

Як приготувати сирний суп, щоб він мав ідеальний вершковий смак
Фото: Depositphotos

Приготувати сирний суп доволі легко. Можливо, єдиною складністю є правильно «ввести» сир, щоб він повністю розчинився і не було грудочок.

Розгляньмо, як зробити так, щоб сирний суп мав той самий ніжний і вершковий смак, про який мріють усі.

ВІДЕО ДНЯ

Основний інгредієнт страви — це, звісно, сир. І від того, який вид оберете, залежатиме підсумковий смак страви. Найкраще для рецептури підійде плавлений сирок, який забезпечить ніжну текстуру.

Читайте також:
Скільки варити куряче філе, щоб воно було соковитим, а не «забитим»
Реклама

Інгредієнти:

  • 2 плавлені сирки (приблизно по 100-150 г кожен),
  • 4 картоплини,
  • 1 морква,
  • 1 цибулина,
  • 2-3 зубчики часнику,
  • 1 л води або бульйону (курячого чи овочевого),
  • сіль і перець за смаком.
Реклама

Рецепт сирного супу

  1. Картоплю очистіть, наріжте кубиками середнього розміру.
  2. Моркву натріть на великій тертці.
  3. Цибулю дрібно наріжте.
  4. Часник подрібніть або натріть на дрібній тертці.
  5. Готуємо основу супу. Закип’ятіть воду або бульйон у каструлі. Додайте нарізану картоплю і варіть близько 10 хвилин, поки вона не стане м’якою.
  6. Приготування засмажки: розігрійте сковороду з невеликою кількістю рослинної олії або вершкового масла. Додайте цибулю і обсмажуйте до прозорості (приблизно 3-4 хвилини). Додайте моркву та часник, обсмажуйте ще 5 хвилин до м’якості.
  7. Найважливіший момент — додавання сирків і спецій. Перекладіть засмажку в каструлю з картоплею. Наріжте плавлені сирки кубиками (для легшого розчинення) і додайте в суп. Постійно помішуючи, варіть на невеликому вогні, поки сирки повністю не розчиняться в бульйоні.
  8. Додайте сіль і перець за смаком. Готуйте ще 2-3 хвилини, поки всі смаки не змішаються.

Раніше ми розповідали, як приготувати цукрове печиво вдома.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно