Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 312 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 15 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 15 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 13 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 2000+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Найсмачніші пісні голубці: рецепт, як їх приготувати

Найсмачніші пісні голубці: рецепт, як їх приготувати

Смачні пісні голубці з грибами — ця страва ідеально підійде для тих, хто дотримується посту.

Нічого складного у їх приготуванні немає. Головне дотримуватись пропорцій.

ВІДЕО ДНЯ

Інгредієнти

  • Капуста — 1 великий качан.
  • Рис — 1 склянка.
  • Гриби (бажано сушені білі, але згодяться й інші) — 300 г.
  • Морква — 1 шт.
  • Цибуля — 1 шт.
  • Томатна паста — 2 ст. л.
  • Сіль, перець, улюблені спеції — за смаком.
Читайте також:
Готуємо пісний пиріг: 10 хвилин на підготовку, 30 хвилин — на випікання
Реклама

Як приготувати пісні голубці з грибами

  1. Перший і найважливіший етап — підготувати капустяне листя. Відваріть качан у великій каструлі, щоб листя стало м’яким і легко знімалося.
  2. Починаємо готувати начинку. Замочіть сушені гриби у воді, хай трохи постоять. Потім наріжте їх дрібними кубиками, натріть моркву і дрібно поріжте цибулю. На пательні розігрійте трохи олії та підсмажте спочатку цибулю, потім додайте моркву і гриби. Дочекайтеся, поки вони підрум’яняться. Додайте до грибів рис, посоліть, поперчіть і перемішайте. Начинка готова.
  3. Візьміть капустяний лист, покладіть трохи начинки в центр і загорніть. Тут все за давньо відомою технологією.
  4. У великій каструлі викладіть голубці, залийте їх водою, змішаною з томатною пастою, додайте спеції за смаком. Тушкуйте на повільному вогні приблизно 40-50 хвилин. Але орієнтуйтесь за м’якісю рису верхнього голубця.

Раніше видання публікувало пісні страви швидкого приготування.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно