Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 312 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 15 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 15 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 13 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 2000+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Поради
  • Легкий післясвятковий суп: що приготувати 1-2 січня, щоб розвантажити шлунок

Легкий післясвятковий суп: що приготувати 1-2 січня, щоб розвантажити шлунок

Легкий післясвятковий суп: що приготувати 1-2 січня, щоб розвантажити шлунок

Після зустріч Нового року та великої кількості наїдків хочеться чогось легкого. Наприклад, супу. Розповідаємо, як приготувати смачний та легкий суп.

На свята в українців столи ломляться від смаколиків. Але після такого гастрономічного марафону організм просить чогось легкого, теплого й, головне, корисного.

ВІДЕО ДНЯ

На цей раз готуємо легкий суп, який буде наче ковток свіжого повітря для шлунка. Він допоможе зняти відчуття важкості, наситити організм без зайвого навантаження та повернути водний баланс.

Читайте також:
Користь авокадо: кому його потрібно вживати для покращення здоров’я
Реклама

Для цього рецепта вам знадобляться найпростіші інгредієнти, які, скоріш за все, вже є у вашому холодильнику:

  • овочі — морква (1 шт), картопля (3 шт), цибуля (1 шт),
  • зелень — петрушка або кріп для свіжості,
  • курячий бульйон або просто вода,
  • трохи олії для смаження,
  • сіль, перець і лавровий лист для аромату.
Реклама

Як приготувати легкий суп

  1. Підготуйте овочі. Наріжте моркву та картоплю кубиками. Цибулю подрібніть — нехай вона стане основою для аромату.
  2. У каструлі розігрійте трохи олії й обсмажте цибулю до золотистого кольору. Це додасть супу насиченого смаку.
  3. Покладіть у каструлю моркву й картоплю. Залийте все курячим бульйоном або водою.
  4. Додайте сіль, перець, лавровий лист і доведіть суп до кипіння. Потім зменшіть вогонь і варіть 20-25 хвилин, доки овочі стануть м’якими.
  5. Перед подачею посипте суп свіжою зеленню.

Раніше українцям повідомили, які мандарини не можна купувати через їх небезпеку.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно