Рецепт заварного крему, який нагадає дитинство

Читайте, як приготувати заварний крем удома з доступних інгредієнтів.
Солодкі тістечка, насичені неймовірно ніжним кремом, — справжній смак із дитинства. Чи не кожен куштував такі смаколики та пам’ятає навіть їхній запах. Цей рецепт може передаватися з покоління в покоління та стане улюбленим для всіх.
ВІДЕО ДНЯЩоб приготувати його вдома, не потрібно витрачати багато часу та продуктів. Ви можете зробити заварний крем для торта чи вафельних трубочок, а також для іншої випічки. Все на ваш розсуд.
Як приготувати заварний крем
Для того щоб зробити цей смаколик, варто підготувати такі інгредієнти:
- 500 мл молока,
- 200 г цукру,
- 4 яєчні жовтки,
- 50 г борошна,
- 1 ч. л. ваніліну.
Ванілін надасть крему той самий запах із дитинства. Тож, для початку розітріть жовтки з цукром, борошном та ваніліном. Поставте в каструлю нагріватися молоко — воно має бути гарячим. Далі поступово виливайте молоко в яєчну масу, при цьому помішуючи її вінчиком. Варіть на слабкому вогні, постійно перемішуючи. Коли крем загусне, зніміть каструлю з плити та дайте масі охолонути.
Ви можете придбати вже готові коржі для «Наполеона» та перемастити їх кремом — вийде торт, як з магазину.
Нагадуємо рецепт шоколадного торта без молока та яєць.