Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 326 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 15 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 13 000+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 2000+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Поради
  • Використовуйте японський метод: як за 15 хвилин зробити кислі мандарини солодкими

Використовуйте японський метод: як за 15 хвилин зробити кислі мандарини солодкими

Використовуйте японський метод: як за 15 хвилин зробити кислі мандарини солодкими

Є один лайфхак, який допоможе покращити смак мандаринів. Все, що потрібно, — це тепла вода.

Одним із символів зими та зимових свят є мандарини. Саме в холодну пору року українці найбільше купують і споживають ці фрукти. А ще дарують їх дітям на свята та ставлять на новорічний стіл. Адже це не лише смачні, але й корисні фрукти, бо в них міститься чимало вітамінів та мінералів. Також вони є своєрідними природними «антибіотиками».

ВІДЕО ДНЯ

Проте це не означає, що треба їсти їх щодня та ще і у великих кількостях. Варто знати міру і смакувати невеликими порціями — 3-5 плодів на день для дорослої людини.

Читайте також:
Різдвяний штолен: рецепт випічки, яку можна приготувати вдома
Реклама

Однак бувають випадки, коли купуєш фрукти, куштуєш їх вдома і розумієш, що вони — кислі. Ситуація не надто приємна, але не варто засмучуватися, адже є один японський метод, завдяки якому можна всього за 15 хвилин перетворити кислі мандарини на солодкі.

Як зробити кислі мандарини солодкими

Для цього варто використати популярний японський метод і приготувати ванночку для фруктів. Для цього треба нагріти небагато води до 40 градусів, налити її у ємність, покласти туди неочищені фрукти і залишити їх у воді на 10 хвилин.

Далі мандарини треба витягнути з теплої води і перекласти у холодну воду, де залишити ще на 5 хвилин. Вважається, що різниця температур має нейтралізувати кислотність плодів. І тому через 15 хвилин мандарини будуть значно солодшими, ніж до цього. І їх можна буде їсти.

До того ж, не забувайте перед вживанням завжди мити фрукти, бо нерідко їх поливають хімікатами для кращого зберігання.

Нагадаємо, раніше видання писало про те, як приготувати «червону ікру» на свята вдома.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно