Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 312 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 15 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 15 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 13 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 2000+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Новий салат з кабачків на зиму: як приготувати смачну закуску

Приготувати салат з кабачків на зиму справа доволі легка, адже рецептів є безліч. Але інколи хочеться новинки та іншого, пікантнішого смаку.

Саме з цієї причини ми публікуємо новий салат з кабачків на зиму, який дуже схожий до традиційних, але має одну особливість. Готувати його ми будемо з додаванням перчу чилі, тому маринад буде гострим.

Цей салат можна подавати як самостійну закуску, а також в якості салату до гречки, рису, картоплі та інших страв.

Читайте також:
Як готується справжнє малинове варення: давній рецепт

Інгредієнти:

  • 1 кілограм кабачків (обов’язково молодих, щоб не була жорстка шкірка),
  • 2-3 зубчики часнику,
  • 1 цибуля,
  • 200 грамів помідорів,
  • 100 грамів моркви,
  • половинка солодкого перцю,
  • 1 яблуко,
  • молотий перець чилі — половина чайної ложки,
  • 100 грамів цукру,
  • сіль — за смаком,
  • 30 мл оцту.

Рецепт салату з кабачків

  1. Нарізаємо невеликими шматками паприку, моркву, яблука, томати, цибулю та часник. Викладаємо все це у блендер та перекручуємо у рідке пюре.
  2. Дарі це пюре перелийте у каструлю. Додайте цукор, сіль та перець чилі. Перемішайте.
  3. Наріжте кабачки на невеликі шматки. Висипте їх у соус.
  4. Варіть цей салат орієнтовно 1 годину, але орієнтуйтесь на стан кабачків.
  5. Під кінець приготування вилийте у салат оцет. Перемішайте і хай ще покипить 5-10 хв.
  6. Розподіліть салат у простерилізовані банки та щільно закрутіть.

Раніше видання розповідало, як приготувати варення з малини та банану на зиму.