Чого раніше цього не знали? Що додати в курячі котлети, щоб вони були соковиті
Курячі котлети під час приготування інколи можуть вийти надто сухі. Але є кілька порад, які дадуть змогу зробити їх більш соковитими.
У цій статті поговоримо про те, що можна додати в курячі котлети, щоб вони були соковиті завжди.
Перевірений спосіб — це використання вершкового масла. Просто необхідно покласти маленький шматочок масла всередину кожної котлети перед смаженням.
Це маленьке «серце» з масла розтане в процесі готування, роблячи котлету неймовірно соковитою і ароматною. До того ж масло додає насиченого смаку, що робить страву ще більш апетитною.
Ще одна порада — у фарш для курячих котлет варто додати трохи замоченого в молоці хліба. Це класичний трюк, який використовували ще наші бабусі, і він досі працює. Хліб допомагає утримати вологу всередині котлети, що дозволяє їй залишатися соковитою навіть після тривалого смаження.
Раніше видання розповідало, як приготувати зелені помідори на зиму.