Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 310 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 17 400+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 15 800+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 15 000+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1800+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Поради
  • Чого раніше цього не знали? Що додати в курячі котлети, щоб вони були соковиті

Чого раніше цього не знали? Що додати в курячі котлети, щоб вони були соковиті

Курячі котлети під час приготування інколи можуть вийти надто сухі. Але є кілька порад, які дадуть змогу зробити їх більш соковитими.

У цій статті поговоримо про те, що можна додати в курячі котлети, щоб вони були соковиті завжди.

Перевірений спосіб — це використання вершкового масла. Просто необхідно покласти маленький шматочок масла всередину кожної котлети перед смаженням.

Читайте також:
Дуже вдалий рецепт: як готується аджика на зиму з помідорів

Це маленьке «серце» з масла розтане в процесі готування, роблячи котлету неймовірно соковитою і ароматною. До того ж масло додає насиченого смаку, що робить страву ще більш апетитною.

Ще одна порада — у фарш для курячих котлет варто додати трохи замоченого в молоці хліба. Це класичний трюк, який використовували ще наші бабусі, і він досі працює. Хліб допомагає утримати вологу всередині котлети, що дозволяє їй залишатися соковитою навіть після тривалого смаження.

Раніше видання розповідало, як приготувати зелені помідори на зиму.