Рецепти до посту: тушковані гриби з помідорами
Під час посту страви з грибів — ідеальний варіант. Пропонуємо приготувати тушковані гриби з помідорами.
Гриби містять вітаміни та антиоксиданти, а страви з них — смачні та пікантні. Помідори додають соковитості та свіжості.
Цей рецепт тушкованих грибів розрахований на дві порції. Для цього вам знадобиться приблизно 400 грамів грибів.
Читайте також:
Інгредієнти:
- свіжі гриби;
- цибуля — 28 г;
- свіжі помідори — 200 г;
- сіль — 4 г;
- олія.
Гриби потрібно облити кип’ятком, порізати скибками та обсмажити на олії разом з цибулею. Потім додати почищені та нарізані дольками томати. Тушкувати до готовності. Можна додати петрушку або укроп на свій смак.
Нагадаємо, раніше ми розповідали, як приготувати пісні голубці з грибами.