Рецепти до посту: тушковані гриби з помідорами

Під час посту страви з грибів — ідеальний варіант. Пропонуємо приготувати тушковані гриби з помідорами.
Гриби містять вітаміни та антиоксиданти, а страви з них — смачні та пікантні. Помідори додають соковитості та свіжості.
Цей рецепт тушкованих грибів розрахований на дві порції. Для цього вам знадобиться приблизно 400 грамів грибів.
        Читайте також:
    
  Інгредієнти:
- свіжі гриби;
 - цибуля — 28 г;
 - свіжі помідори — 200 г;
 - сіль — 4 г;
 - олія.
 
Гриби потрібно облити кип’ятком, порізати скибками та обсмажити на олії разом з цибулею. Потім додати почищені та нарізані дольками томати. Тушкувати до готовності. Можна додати петрушку або укроп на свій смак.
Нагадаємо, раніше ми розповідали, як приготувати пісні голубці з грибами.