Рецепти до посту: тушковані гриби з помідорами

тушковані гриби з помідорами
Фото: Unsplash

Під час посту страви з грибів — ідеальний варіант. Пропонуємо приготувати тушковані гриби з помідорами.

Гриби містять вітаміни та антиоксиданти, а страви з них — смачні та пікантні. Помідори додають соковитості та свіжості.

Цей рецепт тушкованих грибів розрахований на дві порції. Для цього вам знадобиться приблизно 400 грамів грибів.

Читайте також:
Пісне меню: чотири дуже прості пісні страви з картоплі

Інгредієнти:

  • свіжі гриби;
  • цибуля — 28 г;
  • свіжі помідори — 200 г;
  • сіль — 4 г;
  • олія.

Гриби потрібно облити кип’ятком, порізати скибками та обсмажити на олії разом з цибулею. Потім додати почищені та нарізані дольками томати. Тушкувати до готовності. Можна додати петрушку або укроп на свій смак.

Нагадаємо, раніше ми розповідали, як приготувати пісні голубці з грибами.