Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Концерт Maruv, Alyona Alyona і Khayat в Ужгороді відбудеться на новій локації

Місце зустрічі змінити можна, зустріч з найбільш актуальними артистами – не відмінити. Саме так можна сказати про концерт популярних українських виконавців Maruv, Alyona Alyona і Khayat в Ужгороді.

Як розповіли в коментарі PMG.ua організатори заходу, з технічних причин концерт сучасної української музики змінює локацію – виступ Андрія Хайата, проектів Аlyona Аlyona та Maruv відбудеться вже завтра, 27 серпня в облмуздрамтеатрі

Організатори музичного дійства впевнені, що все, що не робиться – на краще. Як відомо у драмтеатрі краща акустика, та і контакт з глядачем більший, аніж на майданчику амфітеатру. При цьому усі придбані квитки залишаються дійсними, а для тих, хто ще ще не придбав – така можливість залишається в касі драмтеатру.

Нагадаємо, що 27 серпня неймовірні Maruv, Alyona Alyona і Khayat завітають з концертом до Ужгорода. Кожен з артистів привезе програму, до якої увійдуть лише кращі, найпопулярніші композиції. Першою анонсованою локацією заходу став амфітетатр, але згодом місце проведення було змінене.