Напередодні свят на ринках краю підскочили ціни
Новорічне застілля 2020 – експерти уже підрахували, скільки доведеться витратити на святкове меню цьогоріч.
Середня вартість для родини із 4 осіб – понад півтори тисячі гривень. Традиційне олів’є та оселедець під шубою обійдеться у більш як дві сотні гривень.
Читайте також:
Найдорожчі на святковому столі, зазвичай, м’ясні вироби. Напередодні свят чи не найбільше дорожчають свіжі овочі. Продавці кажуть: зростає гуртова вартість – тому і ціни змінюються.
За фрукти доведеться віддати до 300 гривень. Найдорожчий заморський делікатес – ананас. Продавці просять 150 грн. за штуку. Докладніше про ціни напередодні свят – у сюжеті.