На телеканалі "1+1" мукачівка показала всій Україні, як приготувати паску
"ТСН.Тиждень" дізнався, як поєднати традиційну закарпатську паску з модною кулінарією.
Щоб крокувати в ногу з модою, журналісти завітали до етноресторатора Тетяни Юркович, яка родом із Мукачева.
Жінка народилася на Закарпатті, а зараз працює шеф-кухарем столичного етноресторану.
Читайте також:
Спеціально для "ТСН.Тижня" Тетяна начаклувала рецепт, де вдало поєднала секрети своєї прабабусі та модну кулінарію.
Мукачівка разом із відомою телеведучою Аллою Мазур взялися до роботи і почали готували Великодній хліб.
Що з цього вийшло – дивіться у сюжеті "1+1".